Ежегодната конференция на IBCS Group

18/09/2006

От 11 до 14 Септември 2006 г. в Баконибел, Унгария, се проведе ежегодната конференция на IBCS Group - най-голямата група фирми в Централна и Източна Европа, работещи в областта на мобилните информационни телнологии и баркод системите.

И тази година, традиционно, двамата най-големи партньори на IBCS Group - Symbol Technologies и Zebra Technologies имаха по един ден от конферентната програма, през който бяха разгледани достиженията на фирмите, демонстрирани нови продукти и обсъдени стратегии за затвърждаване на пазарното им лидерство в тази част от Европа. Както и през последните над 10 години, фирмите от  IBCS Group продължават да са най-важните парньори на Symbol и Zebra в своите територии. 

Освен традиционните участници, тази година представяне имаше и гиганта в телекомуникационната индустрия - Motorola. Бяха представени продукти и технологии, както в областа на мобилните компютри, така и най-вече в областта на високоскоростните безжични мрежи за пренос на данни. 

Средния ръст на фирмите от групата за поредна година продължава да е около 20%, като общия оборот на групата надхвърля 23 млн EUR. Извън семинарната програма, за сплотяване на над 130 членния състав на IBCS Group, бяха организирани Team Buildings, посещения в най-големия завод за порцелан в Европа, най-големия бенедитски манастир в централна Европа и други мероприятия.