Индустриални принтери PD45 и PD45S

PD45 и PD45S са индустриални принтери на Honeywell, подходящи за производство, търговия на дребно, транспорт и логистика, здравеопазване и правителствения сектор. Предлагат се със стандартни функции, като възможност за интелигентен печат, при която потребителите конфигурират и прецизират настройките за печат, без необходимост от свързване на принтера с компютър. Благодарение на платформата на Honeywell, която поддържа множество езици за печат, PD45 и PD45S могат да бъдат изключително добра алтернатива на конкурентните принтери, които се предлагат на пазара.

Иновативният дизайн с малко на брой вътрешни механични части и изцяло метална структура на рамката, правят принтерите PD45 и PD45S здрави и издръжливи. Това им придава освен елегантен външен дизайн, но и изключителна компактност и ги прави подходящи за работа в широк спектър от условия и приложения. Големият страничен стъклен прозорец позволява на потребителите лесно да наблюдават състоянието на принтера и улеснява презареждането на консумативите.

И двата принтера предлагат:

  • Здравина и издръжливост
  • Отлична производителност и високо качество на печат
  • Лесно управление на устройствата

Принтерите работят с процесор Arm Cortex-A7 с 128МB памет за PD45 и 256МB съответно за PD45S. Оборудвани са с усъвършенствана индустриална печатаща глава, която поддържа термодиректен и термотрансферен метод на печат. Регулирането на натиска на лентата и двойните водачи на медията осигуряват точно подаване на хартията и помагат да се избегнат намачкване на медията и замърсяване при печат.

Благодарение на ергономичния дизайн, печатащата глава може лесно да бъде заменена. Предният сензор може да бъде отстранен с лекота, за да се почисти и подмени гумената ролка. PD45 и PD45S поддържат множество езици за управление, като FP/DP/IPL/ZPL/DPL и лесно конфигуриране в Windows.

PD45S се предлага с богат избор от аксесоари и поддържа широк набор от безжични връзки. PD45S предлага функции за отлепване, пренавиване и рязане, за да се справи с широк спектър от приложения.