Ролята на индустриалните принтери в успеха на съвременния бизнес

05/12/2022

Индустриални принтери от ЗебраЗнаете ли, че индустриалните принтери могат да окажат също толкова голямо влияние върху ефективността на работния процес, колкото и автоматизацията? Ролята на принтерите за успеха на съвременния бизнес е толкова съществена, че екип на Zebra Technologies направи проучване сред своите клиенти, опериращи в различни сфери на дейност, за да установи кои са най-полезните им функционалности.

„Клиент на Zebra Technologies споделя, че след внедряването на индустриални принтери от серията ZT200 заедно с мобилни компютри MC3300, служителите им са допускали по-малко грешки и са подобрили скоростта и точността във всички етапи на процеса по дистрибуция. Средностатистическият оператор вече е пет пъти по-бърз в процесите на комплектуване и доставка. Това, което преди е отнемало два-три дни, сега се извършва за няколко часа, твърдят ръководителите.

Печат на индустриален принтерОказва се, че изборът на точния принтер за целите на работа е от решаващо значение. Голяма част от фирмите се спират на настолни принтери, защото индустриалните, от които действително се нуждаят, са твърде скъпи. От друга страна, изборът на първокласен индустриален принтер не винаги е най-добрият избор, ако не бъде използвана цялата функционалност на устройството.

При проектирането на ZT231, целта на Zebra е била да запази всички полезни функции, заради които предшественикът му ZT230 е един от най-предпочитаните индустриални принтери за последните 10 години, като едновременно с това добави функции, отговарящи на съвременните нужди. В резултат, новият индустриален принтер ZT231 се отличава с:

  • Пълноцветен 4,3-инчов сензорен LCD дисплей, който намалява времето за обучение и показва състоянието му с един поглед
  • Пълният софтуерен пакет Print DNA, включващ инструменти, подпомагащи служителите да конфигурират, наблюдават, управляват и оптимизират принтерите Zebra от разстояние
  • 50% по-бърз печат в сравнение с предходното поколение
  • Модерна архитектура на електрониката, която поддържа изключително добра производителност
  • Опция за UHF RFID

Непрекъснатият стремеж на Zebra Technologies да подобрява функционалността на своите продукти ги затвърждава в лидерството им като световен доставчик на мобилни и баркод технологии.

Индустриални принтери