Как Honeywell решават 3 основни предизвикателства във всеки склад?

29/03/2023

Honeywell logoКак управлявате своя бизнес, за да отговаря на повишеното търсене и дигиталните трансформации? Увереността, че вашият склад работи в синхрон с изискванията и поставените от вас цели е от решаващо значение, поради което все повече фирми се обръщат към устройства и софтуер от индустриален клас. Ето как Forge Connected от Honeywell може да разреши три основни предизвикателства за всеки склад, за да сте в крак с все по-взискателните изисквания.

Предизвикателство 1: Непланирано забавяне

Ако складът или дистрибуционният център е оборудван с машини и съоръжения, предназначени да улеснят повтарящите се задачи като опаковане на артикули, преместване на кутии и подготовка за изпращане, всяка движеща се част е от решаващо значение за производителността. В този случай, помощта на индустриалния софтуерът се изразява в мигновеното сигнализиране за потенциални повреди, в това число повредена лента, двигател, който работи с по-ниска скорост от предвидената и пр.

Благодарение на Asset Performance Management от Honeywell Forge управлението на производителността на активите е по-лесно от всякога. Системата открива данни от оборудването, а софтуерът прави препоръки чрез машинно обучение и изкуствен интелект. По този начин служителите ще могат незабавно да предотвратят възникващ проблем.

Предизвикателство 2: Ефективност

Благодарение на Site Operations от Honeywell Forge компаниите ще имат видимост върху оперативната дейност и ще разполагат с графики, сравняващи моментната производителност и зададената норма. Необходимостта от извършване на справки с отчети и таблици вече е излишна. Софтуерът предоставя данни, необходими за идентифициране на слабите звена, разпределение на работната сила и подобряване на производителността.

Предизвикателство 3: Събиране на данни

С развитието на веригата за доставки е необходимо да се развиват и процесите за събиране на данни. Connected Warehouse от Honeywell Forge свежда до минимум догадките при управлението на складовите дейности, като автоматично събира данни за зададените ключови показатели. Софтуерът осигурява актуални резултати в реално време и възможност за тяхното сравнение с историческите тенденции. 

Подобряване на операциите в складовете