Zebra продукти

Kiosk Print Station

С Kiosk Print Station, Zebra формира цялостно, достъпно и лесно за интегриране решение, което се определя като сериозен конкурент на скъпите поръчкови kiosk продукти, които заемат и много повече място. Единственото, което е необходимо, за да се получи напълно завършена kiosk станция е подходящ софтуер.

Достъпността и компактните размери на този аксесоар го правят изключително подходящ за по-малки търговци, които желаят да предоставят на своите клиенти възможност за самообслужване. Здравият метален корпус позволява Zebra Kiosk Print Station да бъде монтирана навсякъде, като гарантира сигурността на всички компоненти на системата дори и при тежки работни условия.

Kiosk Print Station е създадено за приложения, където възможността за самообслужване, надеждността, устойчивостта, минималната поддръжка и компактните размери са от съществено значение. То е подходящо за разпечатване на билети, разписки, ваучери и информация. Намира приложение в търговията, здравеопазването, публичния сектор, туризма и други.