Körber спечелиха отличието "Избор на клиента"

13/12/2023

Körber Supply Chain беше удостоена с отличието "Избор на клиента" Международната технологична компания Körber Supply Chain беше удостоена с отличието "Избор на клиента" за Системи за управление на складове в проучването на Gartner Peer Insights. Този приз се присъжда на база оценките на клиенти, които са използвали системата и имат опит с продукта.

Със своите над 12 000 служители, Körber насочва своите усилия към трансформиране на предприемаческото мислене в успех за клиентите и формиране на технологичната промяна. Въпреки че компанията работи в различни сфери, тя се отличава със своя Софтуер за управление на складове. Този продукт е създаден с цел автоматизация и улеснение на процесите в дистрибуционните вериги, проследявайки движението на стоките от приемането им до издаването от склада.

Körber Supply Chain беше удостоена с отличието "Избор на клиента" В своя доклад "Гласът на клиента", Gartner Peer Insights обобщава ревютата на компании, използващи различни софтуерни инструменти. Ревютата и оценките, синтезирани и предоставени от Gartner, имат силно влияние върху процеса на вземане на решение за покупка, защото се базират на директен опит с внедряването и експлоатацията на даден продукт. Gartner взема предвид оценките на компании с 20 или повече публикувани и одобрени ревюта и с оборот над 50 милиона долара.

Körber Supply Chain получават оценка 4.6 от възможните 5 точки, превъзхождайки други големи компании като Microsoft, SAP, vTradeEx и др. Честито за успеха им!