Zebra продукти

Етикетни принтери

Етикетните принтери Zebra, предлагани от Баркод Системи България покриват пълната гама термодиректни и термотрансферни етикетни баркод принтери за разнообразни индустриални приложения или съобразени с изискванията на развиващия се мобилен бизнес.

В зависимост от конкретните нужди на клиента, принтерите за етикети могат да отпечатват различни по ширина и вид баркод етикети и документи и да кодират RFID тагове. Отличават се с недостижимо качество на печат, функционални възможности, надеждност и разнообразие на модели.

 • Индустриални етикетни баркод принтери

  Етикетните баркод принтери от тази категория са проектирани да работят безотказно в тежки индустриални условия по 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
 • Търговски индустриални баркод принтери

  Търговските индустриални баркод принтери на Zebra Technologies представляват икономично и надеждно решение за широк спектър от приложения и условия на експлоатация.
 • Настолни етикетни баркод принтери

  Настолните етикетни баркод принтери на Zebra Technologies са най-надеждното и достъпно решение за редица приложения със средно натоварване. Те са подходящи за ограничено работно пространство и не се изисква специално обучение за експлоатацията им.
 • Мобилни баркод принтери

  Широк асортимент от мобилни баркод принтери с разнообразни интегрирани опции за безжична връзка позволяват моментно и лесно отпечатване на етикети и разписки в движение.
 • RFID етикетни баркод принтери

  Благодарение на RFID опцията, принтерите от този клас позволяват отпечатване на RFID етикети и едновременно кодиране на HF или UHF смарт тагове, които улесняват предаването на информация от разстояние.
 • Печатащи етикетни модули

  Печатащите етикетни модули предлагат надеждно висококачествено отпечатване на големи количества етикети при изцяло механизирани операции. Най-подходящи са за индустриални приложения.
 • Спрени от продажба баркод принтери

  Тези баркод принтери вече не се произвеждат, но за всеки от тях има заместващ продукт с подобрена функционалност. Свържете се с нас за повече информация.