LI36X8-ER „Ултра-устойчиви“ баркод скенери

04/05/2018

Баркод скенери ZebraЧесто служителите са изправени пред работа в трудни условия, за което им помагат жичните LI3608-ER и безжични LI-3678-ER „ултра-устойчиви“ 1D ръчни индустриални баркод скенери. Тези устройства осигуряват бързото сканиране на всеки 1D баркод показан на екран или отпечатан върху етикет, както и сканиране в по-голяма близост или отдалеченост в сравнение с възможностите на всяко друго устройство в този клас – от разстояние 5.1см до приблизително 17.1м. Служителите се нуждаят от един единствен скенер, за да четат баркодовете на най-горните рафтове на складовите стелажи, както и баркодове с изключително широк обхват, намиращи се в близост до устройството.

Универсалният дизайн на ръчните баркод скенери ги правят практически неразрушими и устойчиви за работа на открито, закрито и във фризер. LI3608-ER и LI-3678-ER се отличават като единствените модели в този клас, притежаващи спецификации за устойчивост към прах, пръски и вода, както и устойчивост при спускане от 2.4м височина. Новите „ултра-устойчиви“ баркод скенери са предназначени за работа в:

  • Складове
  • Сферата на производството
  • Транспорт и логистика

Характеризират се със следните предимства:

Превъзходно изпълнение

С използването на „ултра-устойчивите“ баркод скенери, бизнесът получава най-доброто предимство – време. Практически служителите могат да сканират всеки 1D баркод от разстояние между 5.1см до 17.1м със същата бързина, с която натискат спусък. Независимо дали баркодовете са на свити, повредени, замърсени повърхности, дали са лошо отпечатани или са разположени на най-високата складова стойка, този интелигентен баркод скенер може да се справи с всичко.

Ненадминато управлениеБаркод скенер - индустриален

Създадени с най-добрите индустриални инструменти на пазара, управлението на LI3608-ER и LI-3678-ER баркод скенери Zebra се извършва лесно. Потребителите могат дистанционно да конфигурират и надграждат своите скенери, правилно да форматират данните за незабавно предаване на информация до съответните бизнес приложения, да следят батерията на безжичните си устройства и др.

Неспираща работа за по-голяма лекота

В допълнение към гореспоменатите предимства, LI36X8-ER „ултра-устойчиви“ баркод скенери притежават допълнително характеристики, които улесняват потребителите при използване. Към тях се включват:

  •  интуитивна насочваща матрица, улесняваща сканирането
  •  режими на обратна връзка, чрез които служителите да виждат, чуват или усещат успешното сканиране
  • възможност за работа при екстремни минусови температури и др.