Zebra продукти

Ръчен безжичен баркод скенер LI4278 за линейни баркодове

Баркод четците LI4278 позволява на мобилните служители да разчитат линейни баркодове от всякакви повърхности – както от хартиени, така и от екрани на мобилни телефони, компютри или таблети. Разчитането на електронни баркодове прави възможно организирането на разнообразни иновативни маркетингови активности, като например мобилни купони, мобилни подаръчни и клубни карти. С новия баркод четец LI4278, Zebra дава своя принос към все по-бързо развиващата се мобилна търговия (или M-commerce). 

Освен електронни баркодове, LI4278 поддържа и HD (high density) баркодове, които обикновено се използват за маркиране на електронни компоненти. Скенерът притежава голям работен диапазон и функционира без проблем дори и когато баркодът е на много малко или пък много голямо разстояние. 100% UPC баркодовете могат да бъдат уловени от максимум 76,2 см, а 200% UPC – от 139,7 см. Минималното разстояние на разчитане е 2,54 см. 

LI4278 притежава характерната за скенерите на Zebra устойчива конструкция. Това, което го отличава от конкурентните продукти на пазара е фактът, че е първият и единствен засега скенер от този клас, който се състои само от една платка. По този начин значително се повишава издръжливостта и се намаляват уязвимите на повреда места. Освен това, скенерът запазва нормална работоспособност след многобройни изтървания върху бетонова повърхност и има устойчив на надраскване сканиращ прозорец. Може без проблем да се използва във влажни или запрашени помещения, а сканиращият лъч ясно се вижда както при силна слънчева светлина, така и при слабо изкуствено осветление.

LI4278 е подходящ дори за приложения, изискващи постоянно интензивно сканиране. Той има изключително издръжлива батерия, тъй като посредством уникално спестяващо енергия приложение, батерията се зарежда само когато е необходимо. Така се постига рекорден брой сканирания за едно зареждане на батерията, надминаващи по брой дори лазерни скенери с по-мощни батерии.

С LI4278 няма нужда от прецизно насочване на скенера към баркода, той разчита безотказно дори и от остър ъгъл. По този начин се улеснява сканирането и се спестява време. Освен това се повишава продуктивността на служителите и се минимизират разходите за обучението им за работа с устройството.

Наличието на Bluetooth комуникация дава максимална свобода на служителите, които могат да сканират продукти и извън касата. Bluethooth v2.1 осигурява максимална сигурност и защита за данните, както и по-бързото им и точно предаване при минимален разход на енергия.

LI4278 притежава всичко необходимо, за да осигури бързо обслужване дори и в най-натоварените касови пространства, както и да повиши продуктивността в голям брой приложения в сферата на производството и услугите.

Технически характеристики +
Физически характеристики
Размери 9.8 cm H x 18.6 cm L x 7 cm W
Тегло 224 гр.
Светлинен източник

LED Class 1 device 617nm

Работни характеристики
Скорост на сканиране 547 сканирания в секунда
Дистанция на сканиране от 2.54 до 76.2 см
Контраст на баркода

Минимум 15% разлика в нивата

Декодиращи възможности

UPC/EAN: UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-8/JAN

8, EAN-13/JAN 13, Bookland EAN, Bookland

ISBN Format, UCC Coupon Extended Code,

ISSN EAN
Code 128 Including GS1-128, ISBT

128, ISBT Concatenation, Code 39 including

Trioptic Code 39, Convert Code 39 to Code

32 (Italian Pharmacy Code), Code 39 Full

ASCII Conversion Code 93 Code 11 Matrix

2 of 5 Interleaved 2 of 5 (ITF) Discrete 2

of 5 (DTF) Codabar (NW - 7) MSI Chinese

2 of 5 IATA
Inverse 1D (except all GS1

DataBars) GS1 DataBar including GS1

DataBar-14, GS1 DataBar Limited, GS1

DataBar Expanded

Батерия

57 000 сканирания със заредена батерия

Интерфейси RS232, RS485 (IBM), USB, Keyboard Wedge
Обкръжаваща среда
Работна температура 0° to 50° C
Температура на съхранение -40° to 70° C
Влажност

от 5% до 85% относителна, некондензирана влага

Защита срещу падане Устройството запазва нормална работоспособност след многократни, последователни падания от 1.8 м върху бетонна повърхност.

Изтегли LI4278_Specification Sheet.pdf