Zebra продукти

Личен асистент при пазаруване PS20

PS20 е ново поколение мобилен компютър, който надгражда доказания във времето MC18. Известен още и като „личен асистент“ при пазаруване, PS20 е устройство, което осигурява най-доброто преживяване на клиентите в магазина и автоматизира задачите на служителите.

Пазарувайки съвместно с личния асистент, PS20 може да предостави информация за налични купони, въз основа на местоположението на клиентите в магазина, отстъпки на базата на предишни покупки, локацията на продуктите от зададен списък, информация за артикулите и пр. Всичко това е възможно, благодарение на множеството технологии за определяне на местоположението, които устройството поддържа, включително Bluetooth 5.0 BLE, комуникация с видима светлина (VLC), 5 MP предна камера, WiFi, както и решенията за определяне на местоположението SmartLens и MPact на Zebra.

PS20 е с операционна система Android, създавайки чувство на комфорт и познато усещане при работа. Възможно е инсталирането на интуитивни и интерактивни приложения, които клиентите очакват.

Екранът показва ясен текст и добри графики, работи дори когато е влажен. Големият дисплей, с висока разделителна способност, осигурява отлична видимост на инсталираните приложения.

Батерията на PS20 е с по-голям капацитет и осигурява 45 минути работа само с 15 минути зареждане. Широкият набор от показатели, включително проследяване състоянието на заряда, позволяват по-добра грижа за устройството.

PS20 сканира безпроблемно всеки баркод, без необходимостта от прецизното му  насочване, благодарение на усъвършенстваната технология за сканиране и PRZM Intelligent Imaging. Личният асистент при пазаруване предлага функцията сканиране „без ръце“, чрез която е възможно сканиране на артикулите, докато те биват поставяни в пазарската количка, а устройството е закрепено в специални държачи. PS20 сканира електронни баркодове, купони или карти за лоялност, запазени на телефона.

Технически характеристики +
Физически характеристики
 Размери

21.80 cm L x 7.86 cm W x 7.50 cm H

 Тегло

290гр. (заедно с батерията)

Дисплей

4.0” цветен, капацитивен, WVGA, защита Corning Gorilla Glass

Touch панел

Corning Gorilla Glass

Батерия

PowePrecision+ 3500mAh капацитивна, литиево-йонна презареждаща се батерия

Работни характеристики
Процесор

Qualcomm Snapdragon 660, осем-ядрен процесор, 2.2 GHz

Операционна система

Android 11, с възможност за надграждане до Android 13

Памет (RAM/ROM)

4 GB RAM/16 GB UFS Flash, базови и допълнителни конфигурации

Камера

5 MP предна камера само към опционалния модел

Сканиращ модул

Базов модел: SE2100 1D/2D сканиращ модул
Опционален модел: SE4710 1D/2D сканиращ модул + Digimarc поддръжка

Обкръжаваща среда
Работна температура

-10° до 50° C

Температура на съхранение -20° до 70° C
Влажност

5% до 95% некондензирана влажност

Защита срещу падане

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.2 м върху бетонна повърхност с устойчивата рамка, предлагана като аксесоар.

Безжична комуникация
WLAN WLAN, WWAN, WPAN, Type C USB 2.0
Bluetooth Bluetooth v5.1, Bluetooth Low Energy (BLE) Class 2

Изтегли PS20_Specification sheet.pdf