Как да удължите живота на Android устройствата на Zebra?

21/02/2019

ZEBRAРазработен първоначално за крайния потребител, към днешна дата Android е натоварен с функции и възможности, които са подходящи за корпоративни клиенти, с изключение на това, че защитата на Операционната система (ОС) е с по-малка продължителност от живота на устройствата. Zebra Technologies представят LifeGuard за Android, който осигурява защита на Android устройствата през целия им жизнен цикъл.

Първото в индустрията разширено решение за сигурност на Android, което осигурява поддръжка до 10 години и позволява на потребителите да пазят своите Zebra устройства всеки ден от жизнения им цикъл, максимизирайки възвръщаемостта на инвестициите.

Потребителите получават своевременни актуализации с нови и нововъзникващи заплахи през целия срок на договора си с Zebra OneCare. Единственото, което  трябва да направят е, да се регистрират за известия по имейл и ще получават наличните актуализации. 

Преминаването към нова версия на ОС за корпоративните клиенти значително се различава от процеса при потребителя. Миграцията е по сложна: приложенията трябва да бъдат преместени към новата ОС, новата версия трябва да бъде тествана, следвано от частичното й използване и накрая имплементиране в цялата компания. През този дълъг процес, компаниите се нуждаят от редовна актуализация на старата ОС и Zebra Technologies се грижи за това през целия период на пълна миграция.

С LifeGuard Analytics корпоративните потребители могат да видят:

  • Наличните актуализации
  • Кои продукти отговарят на условията за актуализация
  • Приоритета на актуализация

Изключително предимство е възможността за автоматична актуализация по въздух и  възможността потребителите да следят състоянието й в реално време.