Loftware продължава да се разраства

01/02/2022

Nicelabel/loftwareГлобалният лидер в LMS (Label Management Solutions) решения за етикетиране Loftware разширява портфолиото си. Към вече предлаганите продукти, компанията добави и такива с фокус върху по-доброто управление на етикетирането в сферата на здравеопазването, фармацевтичната индустрия и клиничното тестване.

Това стана ясно в началото на 2022 година, когато Loftware официално обяви придобиването на PRISYM ID, компания предлагаща LMS софтуер, създаден специално за целите на научните изследвания в сферата на здравеопазването и производителите на медицински изделия. 

Решенията на PRISIM ID, подпомагат за подобряването на безопасността и здравето на пациентите, като същевременно гарантират спазването на нормативните изисквания.

Припомняме, че през 2021 г. двете водещи компании Loftware и NiceLabel се превърнаха в едно цяло, създавайки една от най-големите компании за софтуер за етикетиране в света. Вижте повече за NiceLabel/Loftware. Добавяйки и продукта на PRISYM ID към портфолиото си, Loftware ще помогне на своите текущи и бъдещи клиенти да се справят с предизвикателствата, свързани с постоянно променящите се регулаторни изисквания за етикетиране.