LogiMAT 2024 представи най-актуалните носими устройства

18/06/2024

„Постоянно променящите се пазари изискват гъвкава и иновативна логистика.“

LogiMAT - лого на форумаТова бе и един от основните акценти по време на най-голямото международно търговско изложение за интралогистични решения и управление на процеси - LogiMAT. За поредна година, LogiMAT поставя нови стандарти и заслужено грабна признанието за най-голямото изложение за интралогистика в Европа.

Проведено в Messe Stuttgart, Германия, всичките десет изложбени зали на конгресния център бяха изцяло заети от водещи международни производители, разработчици на системи, системни интегратори и доставчици на услуги от над 40 държави. По време на събитието, изложителите представиха иновативни решения за ефективни интралогистични процеси.

Сред основните продукти, които се отличиха на LogiMAT бяха носимите устройства. Те се открояват с удобно закрепяне на китката, гърба на ръката или на двата пръста, като по този начин оставят цялата длан свободна. Това създава допълнително удобство при работа по време на цялата смяна, а служителите се радват на по-добър и сигурен захват на предметите и повишена производителност. Благодарение на ергономичния им дизайн и тяхната лекота, носимите устройства елиминират умората в ръцете на служителите.

В качеството си на посетител, Баркод Системи България не пропусна тазгодишното издание на LogiMAT. Сред изложителите се откроиха и някои от нашите основни партньори, които представиха иновативни хардуерни и софтуерни решения, насочени към логистичния сектор.

Лого на Zebra TechnologiesZebra Technologies е сред най-големите световни доставчици на мобилни и баркод технологии. Компанията е спечелила доверието да бъде партньор на повече от 90% от водещите световни фирми в класациите Fortune 500 и Global 2000.

Лого на HoneywellHoneywell е сред лидерите в производството на линейни и двумерни баркод скенери, настолни баркод скенери, мобилни компютри, етикетни принтери и др. Продуктовата гама на Honeywell е подходяща за широк набор от приложения и сектори.

Лого на KoerberKoerber е компания, занимаваща се с разработването и управлението на системи за управление на складове, създадени да автоматизират и улеснят логистичните процеси в дистрибуционните звена, от момента на приемане на стоките в склада до тяхното издаването.

Лого на DatalogicDatalogic е компания, предлагаща голямо разнообразие от продукти за автоматична идентификация - ръчни и настолни баркод скенери, индустриални и бизнес мобилни компютри и др.

Лого на ProGloveProGlove – компания, която е насочена повече към човешкия фактор, отколкото към технологиите, вярвайки че дигиталната трансформация в четвъртата индустриална революция ще бъде по-силна, когато човешкият фактор ще бъде напълно интегриран в нея.