Малко или много е числото 3 000 000 000?

21/04/2021

Идентификация на пациентиОсигуряването на безопасност и спокойствие по време на болничния престой на пациентите е приоритет номер едно за здравните заведения по целия свят. Това стана още по-важно и в следствие появата на COVID-19, вирусът който ни катапултира в един безконтактен свят, в който предаването на документи от ръка на ръка не е добра практика. Това направи безконтактната идентификация на пациенти още по-важна.

Zebra скоро обяви продажбата на 3 000 000 000-та си лента за китка? Това количество е еквивалентно на над една трета от населението на света. Нарасналия брой от продадени ленти за китки, показва все по-голямата употреба на системи за идентификация на пациенти и потребители. Един от примерите за това, са системи за оптимизиране времето за регистрация и диагностика на пациентите, време което е от изключително значение за тяхното по-бързо възстановяване.

Лентите за китки от Zebra са подходящи също за идентифицирането на пациенти преди прилагане на тестове, лекарства и дори ваксини – за да се осигури навременна грижа и безопасност на пациента.

Ако се интересувате и искате да научите повече за това как могат да се внедрят лентите за идентификация на пациенти в подкрепа на ваксинацията срещу COVID-19 - или търсите насоки за правилното решение за печат, с което да повишите PPID (положителна идентификация на пациента) в болници, клиники и лаборатории - не се колебайте да свържете се с нас. 

mail info@barcodes.bg