Производство

Предлаганите от нас решения в областта на производството позволяват пълния контрол на стоките от склад „Суровини” до тяхното поетапно обработване и превръщане в краен продукт. Чрез представените от нас високотехнологични продукти е възможно проследяването на пълния производствен процес, започвайки от отчитането на заготовките до създаването на крайния продукт.

ПроизводствоНие ви гарантираме по-голяма прецизност и контрол над работния процес с помощта на мобилните компютри на Zebra Technologies (наскоро придобила подразделението на Motorola Solutions, занимаващо се с мобилни решения за бизнеса). Благодарение на безжичните опции за комуникация (WLAN) служителите имат постоянен достъп до съществена информация, дори когато са извън фирмената база, което им позволява да взимат навременни и акуратни решения, да осигурят правилното количество на материали, оптимизирайки пространството и намалявайки разходите по съхранение на излишните количества стоки, да елиминират грешките, допускани при водене на писмени отчети и инвентаризационни листи, да повишат продуктивността и да подобрят маржовете в следствие от по-бързото, ефикасно и високотехнологично организиране контрола на производствените процеси.

ПроизводствоЗа още по-детайлно проследяване и анализиране на инвентара допринасят етикетните принтери и баркод скенерите на на Zebra Technologies, които са специално адаптирани за употреба в тежки условия като висока запрашеност, шум, температура и влага. Техният дизайн ги предпазва от повреди при изпускания, а режимът им на работа предвижда постоянно всекидневно натоварване.

Системните решения на Баркод Системи България, разработени за производствената сфера, съкращават времето на производствените процеси, допринасят за повишаване качеството на продукта като същевременно гарантират удовлетворението и лоялността на клиентите и в последствие осигуряват бързата възвръщаемост на инвестициите.

За да получите повече информация как разработените от Баркод Системи България системи и решения могат да повишат ефективността на Вашия бизнес, моля свържете се с нас.