Zebra продукти

MC3190-Z RFID четец с разширено използване

Zebra MC3190-Z позволява бързо, лесно и точно събиране на данни, за да подпомогне на служителите и бизнеса по-ефективно да управляват инвентара и активите и да подобрят производителността. Изграден по примера на високоефективните RFID четци, устройството осигурява бързо четене и висока пропускателна способност. MC3190-Z предлага бърза технология за локализиране, която използва RFID за насочване на служителите.

MC3190-Z е първият бизнес клас RFID четец, създаден специално за разширеното използване на RFID отвъд индустриална среда. Това универсално устройство е подходящо както за търговските обекти или болничните заведения, така и за складове и производствени предприятия. Като най-малкият и лек ръчен RFID четец в своя клас, устройството осигурява комфорт през целия ден. Добре балансираната ръкохватка, която може да се прикрепи към устройството, допринася за лекотата на работа с MC3190-Z.

Досега компаниите имаха възможност да избират между два типа антени: линейна поляризация за по-дълъг диапазон на четене или кръгова поляризация за по-широко покритие. Антената на MC3190-Z комбинира предимствата на тези две технологии, като предлага превъзходен обхват на четене и зона на покритие. Антената осигурява изключителна надеждност при сканиране, като не е необходимо четецът да бъде подравнявате спрямо маркера. В резултат, служителите ще имат възможност да заснемат RFID таговете дори на най-предизвикателните предмети и места.

MC3190-Z предлага най-доброто с подкрепата на Zebra MAX Rugged и Zebra MAX Data Capture. Четецът е преминал през едни от най-строгите тестове за удар, готов да издържи при многократно изпускане от 1.2м височина върху бетон. С IP54 защитата, устройството може да издържи на прах и намокряне. От друга страна Zebra MAX Data Capture поставя в едно устройство две от най-добрите в своя клас разширени технологии за заснемане на данни – четене на RFID тагове и баркодове. MC3190-Z отлично улавя повредени или некачествени 1D баркодове.

MC3190-Z предлага уникална комбинация от интуитивни звукови и визуални сигнали за бързото насочване на служителя до местоположението на всеки желан обект. Ако устройството се приближи към сканирания обект, то ускорява и повишава силата на сигнала, а плъзгащата се лента разширява размера си. Устройството се предлага с широк набор от опционални персонализирани приложения, които свеждат до минимум времето и разходите за внедряване.

Технически характеристики +

Физически характеристики

 Размери

162.6 mm L x 119.4 mm W x 193.4 mm H

 Тегло

650 г

 Клавиатура

48-клавишна буквено-цифрова клавиатура 
28-клавишна цифрова клавиатура

 Дисплей

3-инчов QVGA цветен тъч дисплей с подсветка (320х320)

 Захранване

Литиево-йонна батерия 4800mAh @ 3.7Vdc 

Работни характеристики

 Процесор

624 MHz Marvell PXA320

 Операционна   система

Microsoft® Windows Embedded Handheld 6.5.3

 Памет   (RAM/ROM)

256 MB RAM/ 1 GB Flash

 Баркод скенер

RFID, 1D лазерен скенер и 2D

Обкръжаваща среда

 Работна   температура

-10° до 50° C 

 Температура на   съхранение

-30° to 70° C

 Влажност

5% до 95% относителна, некондензирана

 Защита срещу   падане

Запазва нормална работоспособност след многократни, последователни падания от 1.2 м върху бетон в целия диапазон на работна температура и изпускане от 1.5 м върху бетон в околната среда.

 Степен на   защита

IP54, MIL-STD 810F

 Електростатичен   разряд

±15kv VDC въздушен разряд,
±8kv VDC директен разряд,
±8kv VDC индиректен разряд

Изтегли Zebra MC3190Z_Specification Sheet.pdf