Zebra продукти
Свързани продукти

MC3300 индустриален мобилен компютър с Android

Операционната система е модифицирана съобразно нуждите на бизнеса и гарантира надеждност и сигурност. MC3300 притежава всичко необходимо за функционирането на бизнеса ви както към настоящия момент, така и за в бъдеще.

MC3300 поддържа TE приложения (базирани на терминална емулация). Благодарение на това, потребителите могат веднага да започнат да използват познатите си TE приложения, без да се налагат промени по софтуера или допълнителни обучения.

Един от най-популярните терминални емулатори – Ivanti Velocity е наличен на всички модели от MC3300 серията и е лицензиран на модела с ръкохватка. Допълнителен фактор, който спомага да не се променя потребителското преживяване с MC3300 е наличието на клавиатура и възможността да се избира между буквено-цифрова, цифрова и функционална цифрова. Мобилният компютър е подготвен и за миграция към съвременен интуитивен сензорен интерфейс, тъй като притежава сензорен екран.

Една от най-важните характеристики на индустриалния мобилен компютър е възможността му да сканира баркодове. MC3300 предлага най-доброто по отношение на бързина, качество и обхват на сканиране. Имате възможност да изберете между три сканиращи модула:

  • Модул с разширен обхват, който сканира баркодове на разстояние от 8 см до 21.4 м
  • Стандартен сканиращ модул за линейни баркодове
  • Стандартен сканиращ модул за линейни и двумерни баркодове.

Без значение от това кой модул изберете, служителите ви ще сканират на момента всякакви баркодове, дори ако са надраскани, изцапани, замърсени, зле отпечатани или покрити с найлоново фолио.

Ето част от останалите характеристики на мобилния компютър:

  • 1.8 GHz процесор
  • Операционна система Android 11
  • 4-инчов капацитивен сензорен WVGA екран с Gorilla glass покритие