Zebra продукти

Micro Kiosk

Микро киоск терминалите се използват за най-разнообразни приложения: проверка на цени; допълнителна информация за продукти; отпечатване на рецепти и друга полезна за потребителите информация. Може да се използват също за системи за лоялност - регистрация за клиентски карти, информация за натрупани точки и възможни ползи; DIY приложения за съпътстващи продукти, разходни норми, калкулации и други; видео материали с информация за продукти и тяхното използване; разпечатване на линкове към тях, кодирани и в QR баркодове.

 

Освен за мултимедийни потребителски приложения, киоск терминалите са подходящи и за реализиране на различни маркетингови и промоционални активности. Така ще можете да предоставите на производителите рекламно пространство в непосредствена близост до техните продукти, което те със сигурност ще оценят подобаващо.

 

Интерактивните киоск решения могат да се използват и като информационна платформа за служителите на търговския обект, чрез която да се повиши тяхната ефективност и в същото време да се упражнява контрол върху изпълнението на задълженията им. 

  • CC6000 иновативен киоск терминал

    Чрез богатия набор от приложения, който иновативния киоск терминал CC6000 притежава, търговците на дребно ще осигурят на своите клиенти едно по-приятно преживяване в търговските мрежи.
  • CC600 елегантен киоск терминал

    Иновативният модел киоск CC600, създава нужното удобство за клиента при самообслужване, като осигурява достъп до полезна информация във всяка точка на магазина.