Zebra продукти

Многоравнинен скенер MP72

Многоравнинният баркод скенер MP72 на Zebra Technologies се характеризира с висока скорост на сканиране и лекота на използване. Иновативните му функции го превръщат в най-бързия биоптичен скенер при самообслужване, гарантирайки на клиента безпроблемно и бързо потребителско изживяване.

Високата разделителна способност на мегапикселовия вграден сензор и иновативната технология PRZM Intelligent Imaging, отличават серията МP72 с несравнима скорост на сканиране на 1D, 2D, GS1 или Digimarc, хартиени и мобилни баркодове, дори те да са лошо отпечатани или повредени.  Скенерите осигуряват значително по-добро сканиране на 2D баркодове, в синхрон с бъдещата миграция от традиционни линейни баркодове към 2D баркодовете.

Zebra MP72 притежава два пъти по-голям обхват на сканиращото полe, което елиминира необходимостта от прецизно насочване на продуктите. Вградената HD цветна камера улавя дори и най-малките детайли, като предотвратява възможността за кражба или измама.

Правилното отчитане на теглото при големи предмети е допълнително улеснено, тъй като L-образният дизайн на плочата увеличава активната повърхност за претегляне. Също така има възможност да се добави и ръчен баркод четец за по-лесно достигане на тежки или обемисти продукти в кошницата на клиента.

Скенерът MP72 не натоварва очите на касиерите и клиентите, защото вграденото осветление е практически невидимо и се затъмнява, когато не се сканира. Характеризира се още с до 50% по-ниска консумация на електроенергия в сравнение с други биоптични скенери.

С три стандартни размера Zebra MP72 е подходящ за вграждане директно в касовата зона, а специалното стъкло предпазва устройството от разливи и наранявания.

Серията MP72 позволява свързване с IoT Connector на Zebra -  автоматизиран инструмент за събиране на данни в реално време, който насочва данните от четеца към предпочитаната крайна точка на IoT.

За пълни технически характеристики, натиснете тук