Zebra продукти

Многоравнинен двумерен скенер MP7000

Моногоравниннят двумерен баркод скенер MP7000 на Zebra Technologies е устройство притежаващо иновативни функции, които извеждат производителността и бързината на сканиране на следващо ниво. Баркод скенерът е подобрена версия на първия от този вид многоравнини скенери – MP6000.

Многоравнният баркод скенер MP7000 притежава всички качества, за да бъде вграден в касовата зона на супермаркет и търговска верига за бързооборотни стоки. Разполага с MultipleCMOS сензори и най-добрата имиджър технология от Zebra за ефективно сканиране на почти всеки отпечатан или електронен 1D и 2D баркод, както и на Digimarc кодове, които в бъдеще ще срещаме на все повече опаковки. Справя се отлично с баркодове с нарушена структура (предизвикателство за лазерните баркод скенери са замразена и охладена продукция, касиерът губи време и допуска грешки при ръчно набиране на цифрите от баркода, маркиращия артикулен код и тегло).

Двумерният баркод скенер MP7000 на Zebra обработва повече транзакции, благодарение на най-голямото сканиращо поле за този продуктов сегмент, това означава повече обслужени клиенти и по-малка инвестиция в касови зони за един търговски обект.

Спестява и режийни разходи, поради факта, че консумира до 60% по-малко електроенергия от конкурентни продукти. Здравата конструкция и липса на движещи се части ограничава вероятността от повреди. Баркод скенерът е защитен от надраскване - сапфирено стъкло предпазва хоризонталния отвор при ежедневното приплъзване на стоки. Скенерът е проектиран така, че да се впише във вашата съществуваща касова зона и да се използва с всеки POS търговско-информационен софтуер.

Ето някои уникални функционалности на продукта:

  • Intelligent Illumination системата от излъчвателни диоди се активира при наличие на артикул в равнината на сканиране. И тъй като са вградени не дразнят зрението на касиерите и клиентите.
  • ImageCapture е функционалност за заснемане на изображение от касова бележка, върнат продукт или неразпознат баркод.
  • С допълнителния скенер, клиентите могат да сканират електронни и физически талони и карти за лоялност.

Скенерите са с изведени интерфейси за електронна везна, касиерски/клиентски дисплей, Checkpoint или Sensormatic системи за охрана на стоките и ръчен баркод скенер.

Вече е в продажба и модификация с вградена логика за разпознаване на заснетите продукти, т.е. идентифицирането на стоките, както и техните партиди и други характеристики, става още по-бързо и точно.

Технически характеристики +
Физически характеристики
Размери

Голям скенер със скенер/везна:

506 mm L x 292 mm W 102 mm Dx 128 mm H

Среден скенер със скенер/везна:

398 mm L x 292 mm W x 128 mm H

Малък скенер:

351 mm L x 292 mm W x 102 mm D x 128 mm H

Тегло

Голям скенер: 6.6 кг

Голям скенер с везна: 8.0 кг 

Малък скенер: 5.7 кг

Среден скенер с везна: 7.1 кг

Малък скенер: 5.5 кг

Захранване 12VDC from POS interface cable (USB PowerPlus or RS-232); Zebra PWR-BGA12V50W0WW power supply; 90-264 VRMS (110-240 nominal); 47-63Hz (50-60 nominal)
Портове

One shared POS por for USB/RS-485;

Tree USB peripherial ports;

Two powered RS-232 Peripherial ports;

Checkingpoint interlock port;

Remote scale display port;

 

 

Работни характеристики
Тип на скенера Multiple CMOS Array Imager
Осветление

Intelligent Illumination, контролира се от система за засичане на артикули

 

Зона на сканиране

Линейни (1D) и двумерни (2D) баркодове от всички страни

 

Декодиращи възможности
1D

2 of 5 (Interleaved, Discrete, IATA, Chinese); Bookland EAN; Code 128; Code 39; (standart, full ASCII); Code 93; Composite Code (UPC + EAN128); EAN128; EAN-13; EAN-8; GS1 DataBar (Omnidirectional, Truncated, Stacked); GS1 DataBar Expanded coupon; GS1 DataBar Limited; GS1 DataBar Exapanded (regular, stacked); JAN 8; JAN-13; MSI/Plessey;TLC-Supplemental; Codabar; Pharmacode (Code 32)

 

 

2D

 

aztec; Datamatrix; MicroPDF$17; MicroQR Code; PDF417; Qr Code

 

Обкръжаваща среда
Работна температура 0° до 40° C
Температура на съхранение  -40° до 70° C
Влажност от 20% до 95% относителна, некондензирана влага

Изтегли MP7000_ZebraSpecificationSheet.pdf