Zebra продукти

Мобилни компютри

Част от портфолиото на Баркод Системи България са и мобилните компютри на Zebra Technologies, наскоро придобила подразделението на Motorola Solutions, занимаващо се с баркод системи и мобилни решения за бизнеса. За всякакви приложения и условия на експлоатация, Zebra Technologies има подходящ модел ръчен мобилен компютър, който ще покрие изцяло изискванията на бизнеса ви - от бизнес-клас устройства с елегантен дизайн и операционна система Android до индустриални терминали, пригодени за работа при всякакви условия.

 

Ръчните мобилни компютри, предлагани от Баркод Системи България, се отличават с изключителна надеждност и функционалност, ергономичен дизайн, както и висока степен на устойчивост. Подходящи са за оптимизиране и автоматизиране на дейностите в сфери като: складове и дистрибуция, логистика, търговия, куриерски услуги и много други.    

 

Това, което отличава мобилните компютри на Zebra Technologies от предлаганите на пазара потребителки устройства са най-вече показателите за устойчивост, по-големият капацитет на батериите и като цяло пригодеността им за ежедневна непрекъсната работа. Проучвания сочат, че животът на бизнес устройства като тези на Zebra Technologies е средно с 1/3 по-дълъг от този на потребителския клас устройства. След двугодишна експлоатация само 2% от бизнес устройствата се налага да бъдат подменени, докато за потребителските устройства този процент е 35. 

 • Индустриални мобилни компютри

  Мобилни компютри, пригодени за работа при силна запрашеност, високи температурни колебания и защитени от многократни изпускания. Идеални както за складови приложения, така и за употреба в производствената сфера.
 • Бизнес мобилни компютри

  Устройства с олекотен дизайн и разнообразни опции за безжична връзка. Изключително подходящи за мобилни търговци, дилъри за разнос, мениджъри, притежаващи всички необходими функционалности за повишаване на продуктивността им.
 • Стационарни мобилни компютри

  Устройствата от тази категория са предназначени за монтиране в подемно-транспортни машини. Чрез тях, операторите получават мобилен достъп до всички необходими приложения.
 • Спрени от продажба

  Тези мобилни компюрти вече не се произвеждат, но за всеки от тях има заместващ продукт с подобрена функционалност. Свъжете се с нас за повече информация.