Zebra продукти

Мобилни баркод принтери

Мобилните баркод принтери на Zebra Technologies са пригодени за нарастващите нужди на мобилните бизнес приложения. Предпочитани са за складови приложения, разносна търговия, употреба в търговски обекти, адаптирани да издържат на многократни изпускания и експлоатация в дъжд, високи и ниски температури, запрашени помещения. Отпечатват както стандартни така и устойчиви на разнообразни климатични условия етикети и разписки.

 • Мобилни етикетни принтери от серията ZQ600

  Създадени на основата на изключително успешната QLn платформа, серията мобилни принтери ZQ600 извеждат устройствата на ново ниво, добавяйки иновативна технология, дизайн и защита.
 • Принтери за етикети Zebra ZQ500

  ZQ500 е серия мобилни принтери за етикети на Zebra Technologies, предназначени за експлоатация на открито в приложения като производство, транспорт и логистика и др.
 • Мобилни баркод принтери – серия ZQ300

  Принтерите за печат на баркод етикети от серията ZQ300 отпечатват както етикети предназначени за стелажите в магазините, така и известия за доставка до дома на клиента.
 • Мобилни баркод принтери от серията ZQ200

  ZQ200 е серия мобилни баркод принтери, които предлагат идеалния баланс между качество, издръжливост и лекота при използване. Принтерите от тази серия могат да разпечатват както разписки, така и етикети и да работят на открито и закрито.
 • Мобилни принтери от серията ZQ100

  Серията ZQ100 са едни от най-компактните по размер и достъпни мобилни принтери на Zebra. Те са предназначени за бързо отпечатване на разписки и билети с ширина до 48 мм.