Zebra продукти

Мобилни баркод принтери

Мобилните баркод принтери на Zebra Technologies са пригодени за нарастващите нужди на мобилните бизнес приложения. Предпочитани са за складови приложения, разносна търговия, употреба в търговски обекти, адаптирани да издържат на многократни изпускания и експлоатация в дъжд, високи и ниски температури, запрашени помещения. Отпечатват както стандартни така и устойчиви на разнообразни климатични условия етикети и разписки.

 • Мобилни етикетни принтери Zebra ZQ600

  Създадени на основата на изключително успешната QLn платформа, серията мобилни принтери ZQ600 извеждат устройствата на ново ниво, добавяйки иновативна технология, дизайн и защита.
 • Принтери за етикети Zebra ZQ500

  ZQ500 е серия мобилни принтери за етикети на Zebra Technologies, предназначени за работа на открито и закрито, в приложения като производство, транспорт и логистика и др.
 • Мобилни баркод принтери Zebra ZQ300

  Принтерите за етикети от серията ZQ300 отпечатват както етикети предназначени за стелажите в магазините, така и известия за доставка до дома на клиента.
 • Мобилни баркод принтери от серията ZQ200

  ZQ200 е серия мобилни баркод принтери, които осигуряват баланс между качество, издръжливост и гъвкавост при работа. Принтерите от тази серия могат да разпечатват както разписки, така и етикети и да работят на открито и закрито.