Мобилен принтер ZQ220 Plus от Zebra Technologies

23/11/2022

ZQ220 Plus

Ако се нуждаете от мобилен принтер, който предлага идеалния баланс между цена, качество, гъвкавост и издръжливост при работа, то ZQ220 Plus от Zebra Technologies е подходящият избор.

Представяме ви пет причини, поради които да изберете ZQ220 Plus:

1. Принтер, който се справя с всичко

ZQ220 Plus отпечатва както разписки, така и етикети с различна ширина на медията. Лекият и ергономичен дизайн го прави лесен за носене през цялата работна смяна. В същото време устройството работи без прекъсване на открито и закрито и е устойчиво на изпускане върху бетонна повърхност.

2. Отговаря на нуждите на малкия бизнес

Приложения на ZQ220 Plus

ZQ220 Plus е бюджетен принтер, който е лесен за работа. Устройството е оборудвано с USB кабел, благодарение на който може да се зарежда в автомобил по време на движение. Мобилният принтер работи с приложението ZLabel Designer за Android и IoS, което дава възможност на служителите да създават, редактират и променят дизайна на етикетите по-лесно от всякога.

3. Помага да подобрите ефективността във вашия бизнес

Лесното използване на ZQ220 Plus означава по-малко време за обучение на служителите. Вградената NFC функция позволява безпроблемно сдвояване с Android устройства само с едно докосване. OLED дисплеят дава ясна информация за състоянието и вида на медията, за Bluetooth връзката и улеснява работата на служителите.

4. Предлага допълнително удобства

Можете да се възползвате от допълнителните аксесоари, според конкретните нужди, в това число разделител за медията, щипка за колан, държач през рамо, мек калъф, допълнителна батерия и пр.

5. И всичко това на изключително конкурентна цена

ZQ220 Plus е мобилен принтер, изключително подходящ за различни сфери на дейност, в това число търговия на дребно, хотелиерство, транспорт и логистика, производство, правителствения сектор и пр.

ZQ220 Plus мобилен етикетен принтер