Zebra продукти

Мобилни баркод принтери Zebra ZQ220 Plus

ZQ220 Plus е лек, издръжлив и лесен за работа мобилен принтер от Zebra Technologies, който предлага изключителен баланс между цена, качество и износоустойчивост.

ZQ220 Plus може да разпечатва както касови бележки, така и етикети. Фабричните настройки на принтера осигуряват печат на медия с ширина 80 мм, но с помощта на разделителите за медия, ширината може да се адаптира на 76,2 мм и 58 мм.

Мобилният принтер поддържа Bluetooth 5.0 Classic и Low Energy (BLE), които осигуряват надеждна скорост на печат и бърза връзка с други мобилни устройства. Подобрената енергийна ефективност удължава цикъла на батерията на устройството, с което е свързан принтерът. Вградената NFC функция позволява на ZQ220 Plus да се сдвои както с всяко Zebra мобилно устройство с Android, така и с устройства на други производители.

ZQ220 Plus е оборудван с черно-бял OLED дисплей, който ясно показва вида на медията, състоянието на Bluetooth връзката и тъмнината на печата. По този начин, при възникване на неизправност, бързо могат да се вземат необходимите действия, за да се увеличи максимално времето за работа и качеството на печат.

Мобилният принтер разполага с USB кабел, чрез който устройството може да бъде зареждано и в автомобил. ZQ220 Plus е оборудван с резервна батерия, която лесно бива поставена навсякъде и по всяко време.  

Независимо дали служителите отпечатват разписки или етикети, проверяват настройките на принтера или сменят медията, едната им ръка винаги ще е свободна. Удобството при работа дава допълнително предимство на ZQ220 Plus, подобрява производителността и обслужването на клиентите.

Мобилният принтер е създаден да работи на открито и закрито, благодарение на устойчивостта към високи и минусови температури, силна запрашеност и издръжливост при изпускане върху бетонна повърхност. ZQ220 Plus се отличава със степен на защита IP54, гарантираща защита от проникване на твърди частици и течности, дори без предпазния калъф.

ZQ220 Plus е мобилен принтер, изключително подходящ за различни сфери на дейност, в това число търговия на дребно, хотелиерство, транспорт и логистика, производство, правителствения сектор и пр. 

Технически характеристики +

Характеристики на печат

Резолюция

203dpi (8т/мм)

Max. скорост на печат

50 мм/сек

Max. ширина на печат

72 мм

Етикети

Ширина (с носещия материал)

80 мм
С разделите за медия: 76.2 мм, 58 мм, 50.8 мм

Max. диаметър на ролката

Вътрешен диаметър: 12.7 мм
Външен диаметър: 50 мм

Дебелина (с носещия материал)

От 0.058 мм до 0.1575 мм 

Общи характеристики

Памет

8MB SDRAM, 16MB Flash

Език за управление

CPCL, ESC/POS 

Дължина на печата при едно зареждане

Минимум 500 етикета с дължина 21.59 см

Комуникации

USB 2.0 type-C connector, USB charging

Bluetooth

Bluetooth 5.0 Low Energy dual mode

Работни характеристики

Работна температура

от -5° до 50° C

Температура на съхранение

от -20° до 60° C

Време за зареждане

по-малко от 4 часа
Батерия

2500mAh номинална, зареждаща се Литиево-йонна батерия

IP защита

IP54 без мек калъф

Физически характеристики

Размери

129.8 мм L x 114.4 мм W x 58.9 мм H

Тегло

390 г

 

Изтегли Zebra ZQ220 Plus - Specification Sheet.pdf