Нови мобилни компютри на Zebra Technologies в здравеопазването

08/12/2023

Мобилен компютър на Zebra Technologies за здравеопазването. Мобилните компютри HC50 и HC20 са поредната иновация на Zebra Technologies в сферата на здравеопазването. Устройствата, предназначени да отговорят максимално на изискванията на медицинските служители, подобряват ефективността, точността, качеството в грижата за пациентите и резултатите от леченията им. 


В сравнение с предишното поколение мобилни компютри
TC5X-HC
, новите устройства са 33% по-тънки и имат 20% по-голям дисплей. Това, което отличават мобилните компютри HC50/20 е възможността за бърза смяна на изтощената батерия с напълно заредена такава, без това да повлияе на функционалността - без пропуснати повиквания, без загубени известия, без липса на данни.

Мобилен компютър на Zebra HC50 с червен бутон за спешни случаи в сферата на здравеопазването.В случаите на спешна помощ, на гърба на HC50/20 се намира специализиран червен бутон за бърза реакция. В критичния свят на здравеопазването, прекъсването или забавянето на връзка в неподходящ момент може да има сериозни последици. Именно поради тази причина устройствата поддържат Wi-Fi 6 (HC20) и Wi-Fi 6E (HC50) за по-бърза и надеждна връзка. 

Мобилните компютри Zebra HC50/20 осигуряват множество възможности за повиквания - от типа "push-to-talk", за да се свържат незабавно с колегите си, аудио- и видеоповиквания (само при HC50), както и защитени текстови съобщения.

Освен всички изброени до момента предимства, устройствата безпроблемно сканират повредени или лошо отпечатани баркодове върху различни повърхности – ленти за китките на ръцете, флакони с лекарства, консумативи, медицинско оборудване и други. Бялото осветление и зеленият светодиод предпазват максимално здравето на пациентите и позволяват използването на устройствата навсякъде в болничните отделения.  

С ключови характеристики като ергономичен дизайн, сменяема батерия и специален бутон за спешни случаи, серията HC50/20 мобилни компютри е изключително подходяща да се превърне в един от най-предпочитаните продукти в портфолиото на Zebra Technologies в сферата на здравеопазването.

Мобилен компютър на Zebra Technologies. На екрана има информация за пациент в болница.