Zebra продукти

Мобилни компютри Zebra WT6400 и WT5400

WT6400 и WT5400 на Zebra Technologies са мобилни компютри с “hands-free” режим, оборудвани с иновации, които предоставят несравнимо ниво на производителност и ефективност на работния процес. Устройствата осигуряват максимален комфорт, гъвкавост и лекота на служителите.

Zebra WT6400 намира приложение в производствени предприятия, дистрибуционни и логистични центрове. Устройството е подходящо за събиране на поръчки, сортиране на стоки и управление на инвентар в складовите помещения. За разлика от него, WT5400 е специално създаден за ритейл индустрията. С него служителите могат бързо и лесно да събират онлайн поръчки, да преместват наличната стока в склада и да презареждат рафтовете в магазина.

Zebra WT5400 е подходящ за използване както в търговската, така и в складовата част на магазина, докато WT6400 може да се използва навсякъде - включително и в помещения с екстремно ниски и високи температури.

Здравата конструкция на преносимите устройства е проектирана така, че да издържи години наред. Благодарение на подобрения си ергономичен дизайн и възможността за носене на ръката, мобилните компютри елиминират умората в ръцете на служителите.

Изтощената батерия може да се замени в движение, без да се налага сваляне на устройството, а странично разположената 13МP камера на WT6400 предоставя на служителите поглед върху снимката, преди да я заснемат.

Сензорният екран на мобилния компютър WT6400 е 4.7-инчов и е два пъти по-голям, в сравнение с предходния модел от същата серия – WT6300, което води до по-добра видимост на информацията, нужна за изпълнението на работните задачи.

Zebra WT6400 предлага възможност за вградена клавиатура и е подходящ за носене и на двете ръце, а размерите и разположението на клавишите позволяват лесно и удобно въвеждане на данни, дори с по-плътни ръкавици. WT6400 позволява допълнително свързване с жичен или безжичен баркод скенер с Bluetooth функция.  

Пълни технически характеристики на WT6400 и WT5400