Zebra продукти

Мобилни принтери от серията ZQ200

Серията ZQ200 са мобилни принтери, които предлагат идеалния баланс между качество, гъвкавост, издръжливост и лекота при използване. ZQ200 са принтерите, които могат да разпечатват всичко, от квитанции до етикети, навсякъде и по всяко време, с гъвкавостта, която едно мобилно устройство осигурява. Сега служителите имат възможност сами да изберат подходящата ширина на печат, а устройствата са готови за работа извадени директно от кашона. Представител на тази серия са мобилните принтери Zebra ZQ220. 

Мобилните принтери ZQ220 безпроблемно се зареждат в превозното средство, благодарение на USB зарядно устройство, което се предлага като опция. ZQ220 предлага възможност за зареждане и с USB зарядно на личните мобилни устройства на потребителите.

Bluetooth 4.1 Classic и Low Energy (BLE) поддръжката позволяват бърза връзка между главното устройство и ZQ220, за по-бърз печат. ZQ220 безпроблемно се свързват с мобилни устройства с Android, благодарение на NFC интеграцията. Връзката между двете устройства, независимо дали главното е устройство на Zebra,  може да се осъществи само с едно единствено докосване.

ZQ220 се отличава с вграден интуитивен OLED дисплей. Служителите могат да видят настройките на черно-белия дисплей, наличността на заредените консумативи, състоянието на Bluetooth връзката, както и настройките на печата. Благодарение на сменяемата батерия, мобилният принтер е винаги зареден без прекъсване на работния процес.

ZQ220 е внимателно проектиран за комфорта на мобилните служители. Устройството може да се използва само с една ръка, независимо дали разпечатвате или променяте настройки. ZQ220 е лек, а размерите му са съобразени с интензивните задачи на мобилния служител. Този модел принтери могат да работят на открито или закрито, при висока или ниска температура, в запрашена среда или след изпускане върху бетон. След добавяне на мекия калъф, предлаган като допълнителния аксесоар, ZQ220 работи в дъжд или сняг.

Когато става въпрос за гъвкавост този принтер превъзхожда конкуренцията, като позволява на потребителите да отпечатват различни видове носители с различна ширина, за да отговори на индивидуалните нужди.

Технически характеристики +

Характеристики на печат

Резолюция

203dpi (8т/мм)

Max. скорост на печат

60 мм/сек

Max. ширина на печат

72 мм

Етикети

Ширина (с носещия материал)

80 мм
76.2 мм
58 мм
50.8 мм

Max. диаметър на ролата

Вътрешна - 12.7 мм
Външна - 50 мм

Дебелина (с носещия материал)

От 0.058 мм до 0.1575 мм

Тип

Щанцовани етикети, безконечна хартия, етикети с черна марка

Общи характеристики

Памет

16MB SDRAM, 16MB Flash

Език за управление

CPCL

Комуникации

USB 2.1+EDR/4.1 Low Energy dual mode, USB 2.0 type-C connector, Passive NFC tag

Потребителски интерфейс

OLED екран, контролни бутони

Работни характеристики

Работна температура

от -10° до 50° C

Температура на съхранение

от -20° до 60° C

Време за зареждане

3.5 часа, с USB

Защита срещу падане Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.5м върху бетонна повърхност
IP защита IP43 (IP54 с калъф)

Физически характеристики

Размери

129.5 мм L x 114.5 мм W x 56.7 мм H

Тегло

420 г

 

Изтегли Zebra ZQ220_Specification Sheet.pdf