Мобилните принтери от серията ZQ600 Plus с Wi-Fi 6

16/10/2023

Мобилните принтери от серията ZQ600 Plus

Серията ZQ600 Plus са първите в индустрията мобилни принтери,  които се предлагат с опционален Wi-Fi 6. Тези устройства извличат максимума от наличната Wi-Fi 6 мрежа и предлагат повече предимства за подобряване на ефективността и сигурността на всички операции, издигайки производителността на едно по-високо ниво.

В сравнение с Wi-Fi 5, Wi-Fi 6 предлага най-новото криптиране на сигурността, осигурява по-бързи и по-надеждни връзки, както и подобрен роуминг. Wi-Fi 6 увеличава четирикратно широчината и капацитета на честотната лента, като намалява претоварването и смущенията. Моделите ZQ600 Plus с Wi-Fi 6 са напълно съвместими с Wi-Fi 6E мрежа и осигуряват следните предимства:

  • Защита на чувствителни данни
  • По-бързо и надеждно свързване, благодарение на по-високата пропускателна способност
  • Бърз и надежден печат
  • Свързаност на повече устройства едновременно

Мобилните принтери от серията ZQ600 Plus са продължение на изключително успешната серия принтери QLn на Zebra Technologies. Те разполагат с усъвършенствана технология и иновативен дизайн, които повишават производителността, лекотата при работа и управление. Големият цветен дисплей ясно показва състоянието на устройството. Капацитетът на батерията гарантира, че мобилните принтери ще бъдат заредени дори по време на най-дългата работна смяна. 

Мобилните баркод принтери от серията ZQ600 Plus