Mобилният компютър WS50 вече с RFID технология

26/09/2023

Мобилен компютър WS50 RFIDWS50 e най-малкият в света многофункционален мобилен компютър на Zebra Technologies, който вече разполага с вградена RFID технология. WS50 RFID повишава производителността и ефективността на работния процес и усъвършенства екипната комуникация.

Мобилните компютри WS50 RFID улавят почти всеки баркод по-бързо от всякога на разстояние до 1,5 м. Уникалната им производителност за четене на данни позволява сканиране на баркодовете в движение, а широкото зрително поле улеснява сканирането на големи или многобройни баркодове с едно единствено насочване. 

Благодарение на вградената антена (насочена нагоре) и външната антена (насочена надолу), с устройствата от тази серия могат да се извършват широк спектър от дейности включително: сортиране на пакети, събиране на артикули, определяне на местоположението на потребителя. А водещата в индустрията RFID технология на Zebra гарантира изключителна надеждност и точност на четене.

Мобилен компютър WS50 с RFID технологияС мобилен компютър като WS50 RFID служителите получават улеснен достъп до всички необходими данни, без да се налага използването на други устройства. Удобният и гъвкав захват на мобилния компютър позволява да се носи на китката, на гърба на ръката или на два пръста, като по този начин ръцете са свободни и не се ограничава тяхното движение. 

WS50 RFID разполагат с функция за бързи повиквания (push-to-talk), а вградените високоговорител и микрофон осигуряват координирана и надеждна гласова комуникация между различните звена на предприятието. 

Батерията на мобилните компютри от тази серия e с капацитет 2400 mAh и издържа няколко работни смени. Издръжливият дизайн на устройствата е пригоден за екстремни температурни амплитуди, множество удари и изпускания, а допълнителната им защита ги прави прахо- и водоустойчиви.

Освен вече изброените предимства, WS50 RFID  се свързва с основните системи за управление на мобилността в предприятието, като гарантира ефективно управление на всички мобилни устройства. Също така поддържа и приложения за управление на задачи, което спомага за оптимизиране и управление работата на служителите.

Мобилните компютри WS50 RFID намират широко приложение в различни сфери на дейност като: производство, търговска дейност, транспорт и логистика, както и управление на складове

Мобилен компютър WS50