Motorola EMb обявена за технологичен иноватор на 2010 година

18/11/2010

Най-новият бизнес мобилен компютър на Motorola EMb –ES400 беше избран за най-добро хендхелд устройство за 2010 година. Това стана в осмата годишна класация за технологични иновации на Everything Channel, която насочва вниманието върху компании, които разработват перспективни технологии и продукти.

ES400 беше оценен като мобилен компютър, който съчетава в едно четири различни устройства: мобилен телефон, компютър, скенер и GPS. По този начин служителите могат не само да получават информация, но и имат достъп до всички необходими бизнес приложения навсякъде и по всяко време. Възможностите за гласова свързаност и обмен на данни позволяват на мобилните служители да разкрият напълно своя потенциал и да постигнат много по-добри резултати.

Част от другите характеристики на Motorola ES400, които го направиха мобилен компютър на годината включват: 3.5G GSM HSDPA/HSUPA мрежа, позволяваща безпроблемна комуникация по целия свят, потребителски интерфейс с възможност за персонализиране MEUI (Motorola Enterprise User Interface), използване на технологичната платформа MAX (Motorola Mobility Architecture eXtension) и др.

„ Motorola EMb е изключително горда с полученото признание за технологична иновация,” заявиха от компанията. “ES400 запълва празнината между мобилните компютри и потребителския клас устройства, като предлага иновативност, функционалност и елегантен дизайн ”.