Motorola hands-free баркод скенер

15/05/2009

На 21 Април Motorola Inc. представи своя hands-free баркод скенер RS507 - иновативна комбинация от технология, форма и функционалност, от които бизнесът се нуждае, за да постигне ново ниво на сканираща ефективност.

Баркод четецът RS507 първоначално ще работи съвместно с индустриалния мобилен компютър Motorola WT4000. Четците от тази hands-free серия притежават изключителна ергономичност, както и най-високо ниво на издръжливост и сканиращи възможности в своя клас. Баркод скенерът RS507 разчита 1D и 2D баркодове. Той осигурява лесен и икономичен начин за разширяване на hands-free сканиращите възможности на пълната линия мобилни компютри Motorola за в бъдеще.

                        

RS507 четецът позволява на мобилните работници в складове, куриерски и фармацевтични дистрибуционни центрове да достигат нови нива на производителност и оперативна ефективност с иновативните и надеждни продукти и технологии на Motorola.

"Като лидер в сферата на мобилните бизнес решения, Motorola постоянно развива иновативни идеи с цел да предостави на потребителите най-добрите технологични средства за извършване на ефективни бизнес операции", каза Daniel Dombach, Директор Логистиката в Motorola EMb. "RS507 илюстрира способността на Motorola да доставя продукти, които помагат за подобряване на ефективността на работниците чрез по-надеждна свързаност в компактно бизнес-клас устройство. Фактът, че баркод четецът от тази серия безпроблемно се свързва с индустриални мобилни компютри WT4000 означава, че настоящите клиенти могат да интегрират RS507 и добавят допълнително ниво на функционалност, което ще повиши тяхната ефективност и точност."