Motorola MC9190-G – безотказна работа и в най-тежките условия

22/02/2011

Новият модел индустриален мобилен компютър на Motorola Solutions – MC9190-G се базира на особено успешната платформа на MC9090-G, като подобрява някои от основните му характеристики. MC9190-G разполага с по-бърз процесор, най-новата WLAN технология, по-голяма защитеност и устойчивост, както и по-добри възможности за сканиране.

MC9190-G предлага на потребителите изключителна бързина и надеждност със своя 806 MHz Marvell PXA320 процесор, операционна система Windows CE 6.0/Windows Mobile 6.x Classic и 256 MB RAM/1BG ROM памет. Най-добрият в този клас 3.7 инчов VGA екран с висока резолюция осигурява кристален образ и текст при всякакъв тип осветление.

MC9190-G придава нов смисъл на понятието ‘устойчив’. Той покрива всички стандарти за здравина, които MC9090-G покрива – излагане на високи/ниски температури, прах, дъжд, дори и разлято кафе и има степен на защита IP64. При MC9190-G има значително подобрение при два от най-използваните и най-уязвими елементи на индустриалните мобилни компютри – сензорният екран и скенер прозореца.

Най-новият индустриален мобилен компютър на Motorola има вграден RFID таг с цел да помага на потребителите да проследяват своето MC9190-G в сградата на компанията и да се намали броят на загубените и разменени устройства.

Motorola MC9190-G се базира на най-новата технология за сканиране, която позволява незабавно разчитане на баркода без значение от неговия вид и качество. Разчитат се линейни и двумерни баркодове от малко и голямо разстояние, дори когато са повредени или замърсени. Мобилният компютър може да бъде закупен с едни от шест  типа баркод четци в зависимост от конкретните нужди на клиента. 

Новото устройство ще бъде в продажба от април месец тази година и ще се предлага на българския пазар от Баркод Системи България.