Zebra продукти

Многоравнинни скенери

Многоравнинен баркод скенер ZebraМногоравнинни биоптични дигитални скенери (баркод скенери за вграждане) оптимизирани за максимално бързо обслужване на клиенти в натоварени търговски обекти. 

Високата производителност на многоравнинните баркод скенери се дължи на вертикално и хоризонтално разположени сканиращи камери, образуващи сканираща матрица, която осигурява бързото прочитане на баркода, съответно бързото преминаване на стоките, без да е необходимо позициониране на продуктовия баркод.

Предлагат се три размера за вграждане в зависимост от размерите на касовото работно място. Допълнителните възможности на многоравнинните четци включват вградена електронна везна, свързване с антени срещу кражба, клиентски скенер или добавяне на ръчен баркод скенер за тежките продукти в количката за пазаруване.

  • Многоравнинен скенер MP72

    Многоравнинният баркод скенер MP72 на Zebra Technologies се отличава с висока скорост на сканиране и лекота на използване. Той е най-бързият биоптичен баркод четец при самооблужване.
  • Многоравнинен двумерен скенер MP7000

    MP7000 е многоравнинен скенер на Zebra Technologies, наследник на първия от този вид баркод скенери - МР6000. MP7000 притежава иновативни функции, които извеждат производителността и бързината при сканиране на следващото ниво.