Надеждни решения за монтаж от Ram Mounts

28/05/2024

Лого на Ram Mounts и Zebra TechnologiesВ зависимост oт работната среда и начина на употреба, някои продукти на Zebra Technologies биват монтирани на мотокари или други спортни арматури. За да отговорят максимално на изискванията на всеки един клиент, Zebra предлагат качествени и надеждни стойки за монтаж, произведени от Ram Mounts.

Стойки за монтаж на Ram MountsRam Mounts е водещ производител на здрави и икономични стойки, докинг решения и ергономични аксесоари. Те предлагат богато разнообразие от решения за монтаж на мобилни компютри, таблети, принтери, баркод скенери и други продукти на Zebra Technologies.

По време на най-голямото европейско изложение в областта на логистиката - LogiMAT 2024, посетителите имаха възможност да разгледат отблизо продуктовото портфолио на Ram Mounts и техните решения за Zebra Technologies. 

Уникалният дизайн на продуктите на RAM Mounts осигурява бърз монтаж, максимална гъвкавост, възможност за регулиране и издръжливост, която удължаване на живота на работещите устройства.

Използвайки най-добрия монтажен хардуер, издръжливи материали, неръждаема стомана, решенията за монтаж на RAM Mounts са синоним на качество и висока производителност на служителите. 

Продукт на Zebra Technologies и стойка за монтаж на Ram Mounts