Най-новите корпоративни таблети ЕТ60/ЕТ65 от Zebra

18/07/2023

Бизнес таблети ET60 и ET65Ако се колебаете дали таблетите ET60/ET65 са вашият избор, то трябва да знаете, че тези устройства са проектирани да се справят с всичко. Преминали са повече тестове в реални условия от всеки друг таблет в този клас. Те предлагат елегантния дизайн на потребителско устройство, но са издръжливи на падане върху бетонна повърхност, екстремно ниски температури, силна вибрация, слънчева светлина, корозия и пр.

Две от най-уязвимите звена на всяко устройство – дисплеят и скенерът са защитени от надраскване и счупване, благодарение на стъклото Corning Gorilla. Яркият дисплей с разделителна способност от 1000 нита осигурява изключителна видимост на екрана дори при пряка слънчева светлина.

ET60 и ET65 предлагат максимална гъвкавост. Нуждаете се от функционалността на лаптоп? Добавете опционалната клавиатура, за да улесните процеса по въвеждане на данни. Ако се нуждаете от компютър на мотокара, единственото, което трябва да направите е да заключите таблета в новия патентован крепежен аксесоар. Когато таблетите бъдат поставени в аксесоара, дисплеят и опционалната клавиатура имат възможност за допълнително подгряване, което ги прави най-подходящото устройство за работа при екстремно ниски температури.

Много са характеристиките, които правят тези таблети най-мощните устройства в своя клас.

 

Употреба на ЕТ60/ЕТ65

Осем-ядреният процесор Qualcomm 6490 поддържа най-бързите мрежи, за да работите със съвременни приложения, изкуствен интелект и машинно обучение. ET65 предлага всички съвременни безжични връзки, в това число Wi-Fi 6E и 5G, подходящи за работа на открито, докато ET60 осигурява Wi-Fi 6E - най-бързата в момента  Wi-Fi, подходяща за служителите, работещи в големи затворени помещения.

Батериите на ET60 и ET65 са със стандартен или разширен капацитет, издръжливи по време на цяла работна смяна. В същото време, те са и сменяеми, което гарантира, че таблетите няма да прекъснат своята работа.

Камерата на ET60 и ET65 сканира баркодове от всякакъв вид. С избора на опционалния сканиращ модул SE55 1D/2D Advanced Range, служителите могат да сканират баркодове във всякакви условия и от разстояния до 12м.

Таблетите ET60/65 са изключително подходящи за дейности в сфери като производство, складове и дистрибуция, публична безопасност и други. 

Приложение на ЕТ60/ЕТ65 в склада