Zebra продукти

Настолни баркод скенери от серията SP72

Ускоряване процесите на сканиране, подобряване на потребителското самообслужване, предотвратяване на свиването на продажби - това са само част от ползите, които идват с настолните баркод скенери от серията SP72 на Zebra Technologies. Високоефективните скенери с „hands-free“ режим са налични в хоризонтален и вертикален вариант.

Моделите от тази серия се отличават с компактен размер, бързо сканиране и голямо работно поле за предвижване на продуктите, което превръща сканирането в естествен процес. Иновативните характеристики на серията Zebra SP72 разчитат мигновено 1D и 2D баркодове, дори ако са лошо отпечатани, повредени, замърсени или избледнели, без да е необходимо прецизно насочване. Безпроблемно се сканират също и баркодовете върху стъкло, мобилни телефони или опаковки.

Вертикалният модел Zebra SP72-V е първият едноравнинен скенер с възможност за добавяне на цветна камера с резолюция 2.3 MP, която осигурява голямо зрително поле и улавя дори най-дребните детайли. SP72-V се отличава с плосък дизайн и може да бъде безпроблемно монтиран на щанд или стена. Хоризонталният модел SP72-H предлага дизайн, подходящ за вграждане в плота на касата. Насоченият нагоре светодиод проследява движението на продуктите и потвърждава със зелена светлина при успешно сканиране.

Червеното осветление на серията Zebra SP72 се активира само когато даден артикул е в зоната за сканиране, което намалява напрежението в очите на служителите и клиентите. SP72 позволява да се добави ръчен скенер, подходящ за сканиране на баркодове на големи и тежки предмети в потребителската количка.

Настолните скенери от тази серия осигуряват избор на нивото на функциите, от които се нуждае конкретният бизнес:

  • SP7201 са предназначени за високоефективно сканиране с всички основни функции
  • SP7208 добавя към основната функционалност и цветна камера

Това, което отличава скенерите от серията Zebra SP72 е специалното покритие, предпазващо устройството от повреди и наранявания.

Серията SP72 позволява свързването с IoT Connector на Zebra - напълно автоматизиран инструмент за събиране на данни в реално време, който насочва данните от скенерите към предпочитаната крайна точка на IoT.

Скенерите автоматично записват информацията от сканираните баркодове, което позволява лесно проследяване на възвръщаемостта на инвестициите, отстраняване на неизправностите и анализ на процесите в целия обект.