Максимална ефективност с новия “hands-free“ терминал от Zebra

12/01/2021

Индустриален мобилен компютър Zebra WT6300В днешно време натискът за ефикасност върху служителите работещи в складовете, на производствените линии и в куриерските компании става все по-голям. Те трябва да изпълняват задачите си в максимално кратки срокове и с минимален брой грешки. Ето защо Zebra Technologies създадоха новият „hands-free” (стационарен) мобилен компютър WT6300.  Устройството разполага с няколко ключови предимства, правейки го едно от най-добрите решения на пазара.

Несравним комфорт на работа

мобилен компютър Zebra WT6300Hands-free мобилния компютър WT6300 е устройство създадено да предоставя лекота и удобство при целодневна употреба. Усъвършенстваният дизайн, ниското тегло и изключително комфортната система за закрепяне върху китката, свеждат до минимум мускулните усилия и умората на работниците, осигурявайки им висока ефективност през целия ден.

Подходящ за употреба дори при тежки условия на труд

WT6300 притежава висока степен за защита от прах и намокряне, и устойчив дисплей с Corning Gorilla Glass покритие. Моделът е единственото устройство на пазара в своя клас, което може да се използва във фризер при температура до -30 ° C.

Безпроблемна работа дори с ръкавици

Много често се налага служителите да носят ръкавици. Това може да доведе до затруднение при работата със сензорен екран. За да избегнат това Zebra са снабдили WT6300 с дисплей, който разграничава натиска от ръкавици, и автоматично регулира чувствителността на допир, когато това е необходимо.

Дълъг живот на батерията

Издръжливостта на батерията е ключов елемент при дългите смени съчетани с високата интензивност на сканиране. Zebra са отчели този фактор предлагайки на своите потребители разширена батерия осигуряваща максимален живот на устройството. А в случай, че това не е достатъчно, hot swappable функционалността на WT6300 позволява да смените батериите, без да прекъсвате работния процес и да губите информацията за текущия прогрес на работата.

Преобразете Telnet клиентa в съвременно приложение

Индустриалният мобилен компютър Zebra WT6300 разполага с широк набор от инструменти за бизнеса, които го правят най-интуитивното, сигурно и лесно за управление „hands-free“ устройство с Android. Един от тези инструменти, All Touch Terminal Emulation, позволява автоматично  да трансформирате стария зелен екран на вашия TELNET клиент, в такъв на съвременно тъч приложение, без да се налага да правите каквито и да е промени в софтуера, който имате.