Ефективност на ново ниво с най-новия мобилен компютър от Зебра

07/10/2021

продуктова снимка на бизнес мобилния компютър Zebra TC52axПрез месец септември Zebra Technologies представиха най-новия си модел бизнес мобилен компютър TC52ax. Моделът е част от успешната серия TC52 мобилни компютри и предлага редица подобрения спрямо предходните модификации. Предлага се и конфигурация с най-новия и най-производителен сканиращ модул на Зебра – SE5500. Устройството пристига с операционна система Android версия 11, и е с гарантирана поддръжка до Android 14. Удвоената UFS флаш памет предоставя нови възможности на взискателните приложения.

Мобилният компютър TC52ax на Zebra е WLAN модел за използване в случаите, когато не е необходима GSM-свързаност. Стандартът за безжична свързаност Wi-Fi 6 (802.11ax) е наследник на 802.11ac и е най-съвременния стандарт за безжична комуникация.

Сканиращият модул SE5500 използва Advanced Range Scan Engine с IntelliFocus технология за автоматично настройване за бързо и безпроблемно разчитане на баркодове от близко и далечно разстояние ( при определени условия – до 12 метра ). Мобилният компютър TC52ax е удобен за използване и в помещения и места с недостатъчно осветление. Зеленият лазерен сензор е специално проектиран, така че потребителите да не изпитват затруднения при сканиране на баркодове, без значение от разстоянието.

Бизнес мобилен компютър Зебра свързан с монитор

Чрез приложеното Workstation Connect може да се разшири функционалността на TC52ax и да се превърне в подобия на настолен компютър. Може да бъде свързан с мишка, клавиатура, монитор и други периферни устройства за улесняване на  работата с приложения с голям обем от данни.

Моделът TC52ax е конструиран така, че бъде съвместим с аксесоарите за TC52 и TC57. В следствие на това, потребителите решили да се възползват от най-новите технологии, ще могат да намалят разходите свързани с обновяване на устройствата.

Бизнес мобилният компютър TC52ax може лесно да бъде локализиран, ако е изгубен дори когато батерията му е паднала, благодарение на интегриран bluetooth таг в нея и приложението Device Tracker.  

Част от дейностите, за които могат да бъдат използвани устройствата са:

  • Проверка за наличност на артикул или на неговата цена
  • Управление на мърчандайзинг процеси
  • Проследяване статуса на доставки
  • Извършаване на инвентаризация
  • Фактуриране
  • Сканиране на билети в градски транспорт
  • Комуникация и сътрудничество между отделите