Ново попълнение в серията VC8300 мобилни компютри на Zebra

20/01/2022

Zebra Technologies пуснаха на пазара най-новото устройство от семейството на мобилните компютри VC8300. Новото попълнение от серията се откроява със здрав и устойчив корпус и не на последно място, с по-голям и удобен за ползване 10′′ екран.

Друго предимство е адаптивният към светлината дисплей, който променя яркостта на екрана спрямо средата, в която се използва, без да се налага ръчно настройване.

Устройството е оборудвано със специални т. нар. интелигентни сензори, които контролират вътрешни нагреватели. Те поддържат дисплея и чувствителните електронни компоненти с подходяща температура, за да възпрепятстват замръзване или образуване на конденз, при рязка смяна на работната температура.

Десет инчовите Zebra VC8300 са прахо- и водоустойчиви, а работната им температура е в диапазон от -30° C до 50° C. Тези характеристики правят устройствата подходящи за работа, дори при най-суровите условия на труд. За по-голямо удобство на служителите, сензорният екран на компютъра може да се използва и с ръкавици.

Моделът идва с операционна система Android 11, с възможност за обновяване до Android 14.

Стационарните мобилни компютри Zebra VC8300 се предлагат с опционална допълнителна сервизна поддръжка Zebra OneCare® Essential или Select, която гарантира направената инвестиция и безпроблемната работа на устройството дълги години. 

10-инчов мобилен компютър VC8300