Новини и събития

 • 26/06/2024

  Отбелязваме 50 години от въвеждането на линейния баркод

  Ключов момент в историята е въвеждането на линейния баркода, благодарение на който днешната икономика нямаше да бъде същата. Днес отбелязваме 50 години от този важен за всички ни момент. »

 • 24/06/2024

  28-ма ежегодна конференция на IBCS Group

  IBCS Group, част от която е и Баркод Системи България, се събраха за ежегодна конференция в гр. Матрахаза, Унгария. Освен всички членове на групата, специални гости бяха и дългогодишните ни партньори. »

 • 18/06/2024

  LogiMAT 2024 представи най-актуалните носими устройства

  Най-голямото международно търговско изложение за интралогистични решения и управление на процеси - LogiMAT и тази година събра на едно място изложители и посетители от цял свят. Кои бяха основните акценти по време на събитието, можете да научите тук. »

 • 13/06/2024

  Електронни етикети в логистичния сектор

  Внедряването на електронни етикети в логистиката става все по-срещан процес. Какви предимства притежават пред хартиените етикети и превръщат ли се в новия стандарт при етикетиране на складове, научете в следващите редове. »

 • 10/06/2024

  Zebra Technologies грабна наградата за „Най-добър RFID продукт“

  Zebra Technologies е големият победител в категорията „Най-добър RFID продукт“ на ежегодното събитие, което отличава и приветства най-добрите внедрявания на RFID технологии в различни индустрии от цял свят. »

 • 04/06/2024

  Знаете ли как да управлявате предоставените материални активи в търговски обекти?

  Това бе основната тема по време на уебинара, воден от г-н Дулевски. Той запозна аудиторията с това как най-ефективно да подобрят и оптимизират работата с активи и рекламни материали посредством софтуерни решения. Запис от събитието можете да гледате тук.. »

 • 28/05/2024

  Надеждни решения за монтаж от Ram Mounts

  Някои устройства на Zebra Technologies изискват да бъдат монтирани на мотокари или други спортни арматури. Запознайте се с Ram Mounts - водещ производител на здрави и икономични стойки за монтаж. »

 • 20/05/2024

  Практически съвети за пълна проследимост на продукти в склада

  Уебинарът, посветен на темата за: "Проследимост на продукти и суровини в производствени и дистрибуционни складове" събра представители от водещи фирми в страната. Гледайте целия запис от събитието тук! »

 • 24/04/2024

  Шесто поредно отличие за Extreme Networks

  И тази година Extreme Networks е сред лидерите в независимия доклад на Gartner Peer Insights за доставка на корпоративна кабелна и безжична LAN инфраструктура. Повече за успеха на компанията, може да научите в следващите редове... »

 • 10/04/2024

  WT6400 и WT5400: Най-новите преносими мобилни компютри на Zebra Technologies

  Компактни, леки и гъвкави – това са най-новите мобилни компютри с "hands-free" режим. Те предоставят несравнимо ниво на комфорт и производителност за всеки служител от производство до ритейл. »

 • 25/03/2024

  Специализирани етикети за автомобилната индустрия

  Непълната и неточна информация за състава на компонентите, координацията с доставчиците , времето и ресурсите са само част от предизвикателствата пред производителите на автомобилни компоненти. Как да се справите с тях, научете в следващите редове... »

 • 12/03/2024

  Влияе ли се потребителят от промоционални оферти?

  Ниската цена или високото качество? Върху тази тема бе фокусирано 9-то издание на Category Retail Forum: В категорично търсене на стойност. По традиция, Баркод Системи България бе сред основните партньори на събитието. »

 • 05/03/2024

  EuroCIS 2024: Европейско ритейл изложение

  Посетихме най-мащабното европейско ритейл изложение EuroCis 2024. С изложбен щанд и презентация участва и световният производител на баркод оборудване - Zebra Technologies. »

 • 29/02/2024

  Retail & Manufacturers Community Day 2024

  За поредна година Баркод Системи България бе сред основните партньори на първото ритейл и производствено събитие за годината. Основен акцент беше бъдещото на ритейл индустрията, зелената трансформация и новите технологии. »

 • 26/02/2024

  Баркод скенер Zebra MP72 – Най-бързото самообслужване досега!

  Zebra Technologies представиха най-новия многоравнинен баркод скенер MP72. Идеален за търговски обект, той се отличава с иновативни функции, отговарящи на бъдещите промени и тенденции в сферата на ритейла. »