Следващо ниво в управлението на процесите в здравеопазването от Zebra

19/01/2021

Как да постигнем по-безопасен и по-ефективен работен процес на служителите в здравеопазването?

Решението: бизнес мобилен компютър Zebra TC52x-HC

Бизнес мобилен компютър Zebra TC52x-HCВсе по-голямата нужда от по-ефективно управление на процесите в сферата на здравеопазването и продължаващия висок риск на който са подложени служителите в здравните заведения ежедневно са причини, които принуждават производителите да създават и правилното оборудване за работа. Като водещ производител, Zebra предложиха поредния бизнес мобилен компютър за здравеопазването - Zebra TC52x-HC. Най-новото устройство от серията устройства предназначени за здравеопазването, притежава съвременна функционалност в комбинация с издръжлив и устойчив на ежедневна дезинфекция корпус. 

Zebra Technologies притежава най-богатото портфолио от специализирани за здравеопазването продукти, които всекидневно спомагат за предоставянето на правилните и навременни грижи на пациентите от цял свят. Благодарение на поредното устройство, създадено за сферата на здравеопазването, събирането и обмяната на важна информация, свързана със здравето на пациентите, може да става бързо и лесно. Мощната батерия осигурява работа без прекъсване на работния процес (до 14 часа), а при намаляващ заряд батерията може да бъде заменена без необходимост от изключване на устройството.

Натовареността в здравните заведения, особено в момента, е изключително висока. Всекидневно служителите трябва да изпълняват много на брой и различи по вид задачи, за да предоставят най-правилните грижи за пациентите и много често използваните устройства биват забравени/оставени на различно от обичайното им място. Именно затова, Zebra предлага и приложението Device Tracker. Благодарение на Device Tracker служителите могат лесно да откриват местоположението на забравени или изгубени устройства, дори ако те са изключени.

Повече за бизнес мобилните компютри Zebra TC52x вижте тук >>