Нов етикетен принтер

20/01/2006

Zebra Technologies обяви пускането в продажба на нов принтер в търговско-индустриалния клас - Zebra S4M. Той допълва най-продаваня клас принтери с конкурентен продукт, притежаващ основните характеристики на лидера по продажби Zebra Z4MPlus. 

Най-новият принтер на Zebra Тechnologies Inc. съчетава функционалността и надеждността на индустриалните принтери на цената на настолните. Zebra S4M предлага максимално удобство и леснота при експлоатация дори и без обучение на персонала. 

Когато е необходимо принтерът да се интегрира към някаква информационна система (складов софтуер, ERP система и др.) на разположение са множество варианти на комуникация - стандартните за S4M паралелен, сериен (RS232) и USB интерфейс. Опционално се предлага 10/100 Ethernet или безжична 802.11b връзка. Освен това,принтерът може да бъде доставен със ZPL I, ZPL II, EPL, APL-I или APL-D език за управление.

Zebra S4M е предназначен за множество приложения, при които има необходимост от разпечатване на средни по обем серии етикети в офисни и "леки"индустриални условия:

  • етикетиране при следене на производствени процеси
  • "леки" складови приложения за етикетиране при заприхождаване/експедиция
  • маркиране на палети