Нов индустриален принтер PM45 от Honeywell

11/08/2023

Предприятията днес са изправени пред все по-големи предизвикателства, свързани с гъвкавостта на производството, складовите наличности и контрол на разходите.

Индустриалният принтер от висок клас PM45 от Honeywell е интелигентно решения за печат на големи обеми висококачествени етикети във взискателна индустриална среда.

PM45 е оборудван с функция за проследяване, която подобрява ефективността на печата и видимостта във веригата за доставки в различни индустрии, включително производство на храни и напитки, фармацевтични продукти, производство, управление на складове и дистрибуторски центрове.

Това е индустриален принтер, който предлага WWAN свързаност, позволяваща непрекъсната обмяна на информация и видимост на критичните данни в реално време.

PM45 може да бъде безпроблемно интегриран в съществуващата система от устройства, благодарение на поддръжката множество езици за печат. Вграденият софтуерен инструмент Smart Parse на Honeywell позволява бързо да бъде променена позицията, размера или шрифт при печат на етикетите, без да е необходимо каквато и да е корекция в системата и без необходимост от умения в програмирането. Благодарение на Honeywell Operational Intelligence, PM45 дава възможност за дистанционно управление, диагностика на проблеми и  проследяване на производителността.

PM45 може да работи с широк спектър от консумативи и поддържа множество езици за печат, което го прави добър избор при замяна на наличните устройства от същия или друг доставчик. Печатащият механизъм на PM45 е изцяло метален, а подмяната на консумативите се осъществява бързо и безпроблемно.