НОВ хибриден баркод скенер от Symbol

14/04/2009

От 25 Март тази година, на пазара е новият баркод четец  Symbol DS9808. Той е следващо поколение хибриден баркод скенер, който се отличава с изключителна гъвкавост, функционалност и производителност при голям брой приложения. Устройството е опростено от гледна точка на по-лесната му експлоатация, а гумираната дръжка на четеца осигурява комфорт и надеждност при работа. Скенерите от тази серия са снабдени със светлинно и звуково сигнално устройство, което гарантира безупречната работа дори в много светло или шумно помещение.

   

Освен със своя иновативен ергономичен дизайн Symbol DS9808 може да се похвали и с висока скорост на сканиране - до 254см. в секунда, което спомага за намаляване времето за чакане и повишава потребителската удовлетвореност. Скенерът се интегрира и захранва чрез USB порт, поради което се намаляват общите разходи за експлоатация. Устройството е много гъвкаво по отношение на възможностите за улавяне на информация. То безпроблемно разчита различни видове 1D и 2D баркодове, RFID тагове, PDF417 символи, деактивира EAS (Electronic Article Surveillance) тагове, а също така улавя изображения и подписи.

Четците от серия DS9808 се предлагат в два модела в зависимост от дистанцията на сканиране - DS9808-SR (standard range) DS9808-LR (long range). Те намират приложение в малки и големи търговски обекти, логистични и транспортни фирми, държавни и частни организации (пощи, библиотеки и др.) и други.