НОВ мобилен компютър MC75

15/07/2008

Подобреният вариант на Motorola MC70, който е най-бързо продаващият се EDA (Enterprise Digital Assistant) се нарича MC75 и е официално представен на 9 юни 2008г. Той е най-новото допълнение към семейството на Motorola от компактни и леки бизнес мобилни компютри, които да осигуряват на потребителите необходимата функционалност за улесняване на тяхната работа.

Моделът поддържа 3.5G HSDPA и 3G CDMA-EVDO, с което се гарантира бързият обмен на данни по целия свят. Въпреки малките си размери, MC75 е пригоден да издържа на ежедневна и целодневна работа извън офиса.

Той съчетава в себе си голям набор от функции като: push-to-talk, интегриран GPS с изключителна чувствителност и възможности за проследяване, 1D и 2D баркод сканиране, цветна камера с висока резолюция (2 megapixel) и авто-фокус, 802.11a/b/g wireless LAN (WLAN), Bluetooth и IrDA възможност за свързване.

MC75 предоставя максимална полза и възвръщаемост на инвестициите, съчетавайки в себе си функционалността на няколко уреда, с което се елиминира нуждата от закупуване отделно на преносим компютър и мобилен телефон, както и използването на различни операционни системи и мобилни оператори.