Нов мобилен принтер Zebra

20/11/2008

Новите принтери на Zebra P4T/RP4T съчетават функционалността на термо-директните принтери и настолните RFID принтери в едно мобилно устройство, което използва най-новите възможности за безжично свързване - Bluetooth 2.0 и 802.11 b/g. P4T/RP4T са изключително гъвкави относно възможностите за печат, тъй като освен термо-директно, те могат да печатат и термо-трансферно, когато термо-директната лента бъде отстранена. RP4T дава възможност за отпечатване на „smart” етикети, които могат да бъдат прочетени от RFID скенери, както и където ви е необходимо. 

P4T/RP4T имат ергономичен дизайн, което ги прави лесни за носене и употреба. И двата модела мобилни принтера позволяват да се следи статусът на батерията, а самата батерия отброява пълните и частични зареждания, с цел да се улесни планирането на нейната смяна. Освен индикация за статуса на батерията новите модели мобилни принтери на Zebra имат cartridge, който автоматично се регулира за постигане на оптимално качество на печат и определяне кога лентата е на привършване.

Устройствата са пригодени да работят при различни екстремни условия на работната среда. Те имат висок рейтинг на прахо- и водоустойчивост - IP14, който се повишава до IP54 при използване на калъф. Мобилните принтери P4T/RP4T издържат на многобройни падания върху бетон от височина до 1,52м.

Zebra P4T/RP4T са подходящи за използване в:

  • Производство
  • Транспорт и логистика
  • Търговия
  • Дистрибуция
  • Здравеопазване