Нов партньор на Баркод Системи България

20/12/2018

Баркод Системи България, водещ софтуерен и системен интегратор в областта на мобилните бизнес решения в страната и Elo Touch Solutions, световен доставчик на продукти и решения, базирани на touch-технологиите, обявиха стратегическо партньорство с цел предлагане на своите клиенти на уникална комбинация от продукти и услуги. Решението за това сътрудничество бе затвърдено с подписване на партньорско споразумение Elo Elite VAR между двете страни. Чрез това партньорство компаниите разширяват портфолиото си от предлагани продукти и услуги и затвърждават силно конкурентните си позиции на пазара на технологични решения.

А защо Elo Touch Solutions?

Компанията е световен доставчик на продукти и решения, базирани на touch-технологиите. Портфолиото й включва пълна гама OEM компоненти за сензорни екрани, монитори, реагиращи на докосване и многофункционални сензорни устройства. Elo внимателно проектира всеки отделен продукт съобразно изискванията на различните приложения, като например производство, POS терминали, индустриална автоматизация, интерактивни киоск терминали, транспорт, магазини, медицина и фармация, хотели, продажби на билети, офис автоматизация и др. 

Основателите на Elo са тези, които са изобретили екраните, реагиращи на докосване преди повече от 40 години. Оттогава досега, продуктите на Elo са синоним на качество, надеждност и иновация. Лесните за използване сензорни интерфейси намират приложение в множество сфери и различни пазари за увеличаване на производителността, създаване на по-висококачествени продукти и услуги, намаляване на времето за обучение и увеличаване на печалбите.

Сътрудничеството между Баркод Системи България и Elo Touch Solutions бележи разширяване на продуктовата гамаповече предлагани решения за Вашия бизнес, по-голям брой доволни клиенти и не на последно място по-широк кръг от партньори. Успешно завършва годината за Баркод Системи България, в очакване на нови възможности и предизвикателства през новата 2019г.