НОВ Ултра-малък мобилен принтер

07/05/2009

На 27 април Zebra Technologies Inc. официално пусна на пазара в Централна и Източна Европа най-новия си и ултра-малък мобилен принтер ЕМ 220.

Целта при създаването на този принтер е да се даде възможност за бързо и лесно разпечатване на разписки и други документи с ширина до 5 см., където и когато е необходимо. Този лек, ергономичен мобилен принтер дава опция за Bluetooth безжична връзка и четец за магнитни карти, с което увеличава вашата функционалност и гъвкавост в точката на обслужване на клиента и повишавате потребителската удовлетвореност и чувство за сигурност.

Новият принтер EM 220 е с джобен размер, но това не го прави по-малко надежден. Той не изисква специално обучение за работа - има четири големи оперативни бутона, множество светодиоди, а хартиената лента се сменя с едно докосване. EM 220 намира приложение в много сфери, където мобилността на служителите играе ключова роля за успеха на бизнеса. Принтерите от тази серия са удобни за носене и използване за дълъг период от време. Те съчетават сравнително ниска цена, лесна интеграция и гъвкавост, с качество на услугата, характерно за Zebra.