Zebra продукти

Устойчив смартфон – Zebra TC25

Мобилният компютър от TC25 притежава дизайн, наподобяващ този на потребителско устройство и в същото време има устойчивостта, функционалността и сигурността, които бизнесът изисква. Предназначен е за различни приложения в търговията и логистиката, куриерски услуги, сервизно обслужване и др.

TC25 притежава 4.3-инчов капацитивен сензорен екран, който освен с пръсти може да се управлява и с писалка, ръкавици или когато е мокър. Осигурява отлична видимост дори и на ярка слънчева светлина. 1.4 GHz осем-ядрен 64-битов процесор гарантира безпроблемно използване на всички бизнес приложения. Операционната система Android осигурява работата със Zebra TC25 да бъде толкова улеснена, колкото и с вашия личен смартфон.

Една от основните разлики между потребителските устройства и индустриалните  такива, са показателите за устойчивостZebra TC25 понася многобройни изпускания върху бетон, използва се в запрашени помещения и се справя отлично с работа в тежки метеорологични условия от -10° до 50°C. Corning Gorilla Glass покритието осигурява индустриална защитеност на два от най-уязвимите компонента – сензорния екран и сканиращия модул.

Проектирани от световния лидер в баркод сканирането, модулите на TC25 ви позволяват да сканирате баркодове по-бързо, по-точно и по-надеждно в сравнение с камерите на потребителските устройства. Те правят възможно да се осъществи моментално разчитане на линейни и двумерни баркодове от хартия и от екран, дори ако са повредени, замърсени или зле отпечатани. Големият работен диапазон и широкото зрително поле позволяват да се сканират големи баркодове. Скенерът работи безотказно, без нужда от прецизно насочване към баркода и без необходимост от паузи между отделните сканирания.

3000 mAh батерия осигурява работоспособност на устройството в продължение на пълна работна смяна – обезпечавайки дори най-дългите дни. Чрез възможност да преминете на спестяващ батерията режим, вече не се нуждаете от преносимо зарядно. При необходимост може да се използва и външен PowerPack.

Благодарение на 4G и VoLTE поддръжката, с устройството TC25 получавате HD разговори с изключителна чистота на гласа и бърза връзка. С моментната си гласова връзка и подсигурено текстово съобщение Zebra TC25 ви дава възможност да се свържете с определен служител или група служители с натискане на един единствен бутон.

Технически характеристики +
Физически характеристики
Размери

Изцяло сензорен: 134 mm L x 73.1 mm W x 16 mm H

С клавиатура: 164 mm L x 73.1 mm W x 16 mm H

Тегло

Изцяло сензорен: 195 гр.

С клавиатура: 215 гр.

Клавиатура Виртуална или физическа (numeric)
Дисплей 4.3” цветен WVGA (800x480), с LED подсветка, Corning Gorilla Glass
Touch панел Капацитивен, мулти-тъч
Батерия

Вградена; литиево-йонна 3000 mAh, зарежда се за по-малко от 4 часа; RTC backup 

Работни характеристики
Процесор

QCOM MSM8937® 64-bit 8-Core, ARM

Cortex A53 1.4GHz, 512KB L2 cache, power-optimization

Операционна система Android Nougat 7.X
Памет (RAM/ROM)

2 GB RAM/16 GB Flash 

Камера 8 MP с автофокус
Сканиращ модул

SE2100 1D/2D imager

SE4710 1D/2D imager + rear camera

Типове данни 1D/2D баркодове, снимки, видео, подписи, документи
Обкръжаваща среда
Работна температура -10° до 50° C
Температура на съхранение -40° до 70° C
Защита срещу падане

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.2 м върху бетонна повърхност при стайна температура.

Запазва нормална работоспособност след 300 последователни падания от 0.5 м върху бетонна повърхност.

Безжична комуникация
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/d/r/h/i IPv4, IPv6
Поддържана скорост 2.4 GHz: 20 MHz, 40 MHz
5 GHz: 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz
Bluetooth Bluetooth 4.2 BLE

Изтегли TC25_SS.pdf