Нова серия мултифункционални настолни баркод скенери DS9300 от Zebra

26/02/2020

nastolen-barkod-chetec-ds9300Новата серия настолни баркод скенери – DS9300 на Zebra, бързо и с лекота сканират 1D и 2D баркодове, дори такива с лошо качество, както и двумерните DotCode, Dotted DataMatrix, както и Digimarc баркодове. Устройствата са компактни, идеални са за търговски обекти с ограничено касово пространство, а чрез подобрената сканираща технология потребителите получават несравнима производителност, с която ще увеличат клиентската удовлетвореност.

Благодарение на допълнителните приложения част от Zebra DataCapture DNA, значително се облекчава работата по разработка на приложения, настройка и управление на скенерите Zebra.

настолни баркод скенери ZEBRAСъвременната конструкция на баркод четците DS9300 позволява сканиране, дори когато са фиксирани на стена или на плот, без да са необходими допълнителни аксесоари. Неподвижното закрепване е удачно за търговска каса на самообслужване и сканиране на карта с баркод. При необходимост скенерът може бързо и лесно да бъде изведен в режим на ръчно сканиране.     

Също така скенерите от серия DS9300 поддържат функция за деактивация на тагове против кражба, в системи за електронен контрол на стоки (EAS).

Тези изключително компактни и надеждни баркод скенери са подходящи за:

  • Търговски обекти с ограничени касови пространства
  • Проверка на самолетни, автобусни и други видове билети – хартиени и електронни
  • Верифициране на баркодове, европейски директиви – аптечни продукти, тютюневи изделия
  • Сканиране на карти за лоялност на потребителите, карти за достъп, пропуски за събития и др.
  • Сканиране на баркодове върху документи – особено подходящи за болници, държавна администрация и др.